ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η ΘΕΪΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


Το υψηλότερο σημείο στο ενδοκρινικό μας σύστημα, κατέχει ο αδένας της Επίφυσης. Με την ενεργοποίησή της, όσοι έχουν Επίφυση, ανοίγει η πύλη προς το Ουράνιο Φώς της συνειδητότητας.

Οι δημιουργημένοι από μεταλλάξεις , υβριδικοί άνθρωποι των Ατλάντων, διέδωσαν την γλώσσα των γρυλισμών και των άναρθρων ήχων. Η γλώσσα όμως της επιστήμης και της συμπαντικής κατανόησης, ο ενεργειακός Θείος Λόγος, εκφράζετε λεκτικά με την Ελληνική γλώσσα.

Ομιλείτο από το ευγενές γένος , των εκ των ηρώων προερχόμενο των Ελλήνων θεών. Μέσω της γλωσσικής έκφρασης του λόγου, μεταδίδοντο δονητικά , όχι μόνο στον εγκέφαλο αλλά και στον χώρο , οι νοητικές σκέψεις της παρατήρησης του κόσμου των αισθητών πραγμάτων. Αλλά ακόμα , αποδιδότανε ουσιαστικά το νόημα των συλλήψεων των ιδεών του νού.

‘Όπως έχουμε αναφέρει , στο κέντρο του εγκεφάλου υπάρχουν τα ανώτερα εκείνα μέρη που κάνουν όλη την επεξεργασία των της φύσεως πραγμάτων και καταστάσεων , τα οποία σκοπό έχουν να γίνουν γνωστά στην ψυχή, μέσω της οποία δημιουργείται η συνείδηση και η μνήμη. Συνείδηση και μνήμη είναι δύο απαραίτητα στοιχεία με τα οποία η οντότητα έχει την δυνατότητα να κινηθεί στο επέκεινα και να αποκτήσει την αιωνιότητά της.

Οι γλώσσες των λαών που δεν μιλούν Ελληνικά, είναι φτωχές , μίζερες , χωρίς δυνατότητα να ορίζουν , ζωώδης κρωξίματα, και δεν δονούν στον εγκέφαλο τα κατάλληλα παλμικά κύματα που να τον διεγείρουν ώστε να εκπέμψει μαζί με τον ηχητικό λόγο και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που διαμορφώνει τον κόσμο.

Η γλώσσα που είναι προέκταση του εγκεφάλου, συνδέεται με το κεντρικό του τμήμα, και οι κινήσεις της , για να εκφράσει λεκτικά τα έσω προς τα έξω, έχουν ανάγκη τον διεγερτικό αέρα του Πνεύματος.

Την πνοή ή αναπνοή που μέσω της στοματική κοιλότητας και του ρινικού συστήματος εισέρχεται δια του φάρυγγα, το τμήμα του θυρεοειδή , κατεβαίνει στους πνεύμονες {πνοή και πνεύμα}, και εκεί με την επιρροή του θυμικού που πλαισιώνει την καρδιά, επιστρέφει στον εγκέφαλο .

Ο Θυμικός αδένας , ο Θύμος , όπως έχουμε πεί εκφράζει στον ουράνιο χώρο τον Ήλιο. Μέσω του Ήλιου μας περνά η ακτινοβολία του Σείριου που φέρνει την ενέργεια του φωτός της Πρώτης Αρχής, του Πρωτόκοσμου. Με μέσον μεταφοράς την ηλιακή ενέργεια η απελευθερωμένη { η έχουσα διατηρήσει την μνήμη και την συνείδηση} ψυχή κινείται προς την Πρώτη Αρχή, τον Θεό.

Οι Έλληνες από τον Σείριο πηγαινοερχόντουσαν με το υλικό τους σώμα ταξιδεύοντας με το φώς.

Η πίεση που δέχεται ο αδένας αυτός από τους πνεύμονες {Συμπληγάδες πέτρες} έχει και την ανάλογη επίδρασή του επί της καρδιάς και κατ’ επέκταση επί των συναισθημάτων που δημιουργούνται , που φουσκώνουν και σαν πλημμυρίδα ανέρχονται με τον αέρα προς τον θυρεοειδή ο οποίος αναλόγως της αιματώσεώς του επιδρά επί των εγκεφαλικών ημισφαιρίων διεγείροντας την Υπόφυση που στέλνει μηνύματα στον Θάλαμο και εκεί δημιουργούνται εικόνες .

Αν είναι τρικυμιώδη τα συναισθήματα , τότε όλες οι αντιδράσεις του εγκεφάλου θα είναι παρόμοιες, και στον θάλαμο θα δημιουργηθούν δαίμονες.

Αν πάλι είναι αγαθά και εκδηλώνουν αγάπη θα δημιουργηθούν άγγελοι.

Πηγή: tobiblion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...