ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δυναμική διαμαρτυρία της Ομάδας Αλληλεγγύης των Πολιτών Ερέτριας

IMG_4068

Ποια είναι η Ομάδα Αλληλεγγύης των Πολιτών Ερέτριας;

Η ομάδα αλληλεγγύης πολιτών Ερέτριας (Ο.Α.Π.Ε.), είναι μια νέα ομάδα που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο Δήμο Ερέτριας με σκοπό, να στηρίξει κάθε πολίτη που βάλλεται απο την αναλγησία της εξουσίας και να βοηθήσει τους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη και δεν βρίσκουν άκρη στο πρόβλημα τους. Αν και μετρά μόλις μερικούς μήνες ζωής, φαίνεται πως παρουσιάζει μια καλπάζουσα δυναμική και έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στους πολίτες οι οποίοι καθε μέρα, όλο και  περισσότεροι την αγκαλιάζουν και την στηρίζουν. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε και στο μπλογκ της ομάδας http://eretria-alilegi.blogspot.gr/ .
Η ομάδα αλληλεγγύης, λαμβάνοντας το αίτημα συμπολιτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την είσπραξη των χρημάτων τους απο τον Δήμο της Ερέτριας, ανταποκρίθηκε άμεσα, και συμπαραστεκόμενη  παρευρέθηκε σύσσωμη στο Δημαρχείο Ερέτριας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των πολιτών, της εξόφλησης των οφειλών του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί οτι τα μέλη της ομάδας, με ειρηνικό, συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο προσήλθαν έξω και μέσα στο Δημαρχείο χωρίς να προκαλέσουν το παραμικρό επεισόδιο ή αναταραχή στην λειτουργία του Δήμου.

IMG_4074Ο Δήμαρχος Ερέτριας, επεφύλαξε στην ομάδα των πολιτών και στην πολίτη που διεκδικεί την εξόφληση των οφειλών  της απο τον Δήμο, “ψυχρή” υποδοχή και φάνηκε πως δεν ήταν ενημερωμένος για τα θέματα αυτά ενώ προσπάθησε να “πετάξει το μπαλάκι” στην Πρόεδρο του Δ.Σ Κα Συρμακέζη-Οικονόμου, η οποία τον “άδειασε” όπως φαίνεται και στο βίντεο ολοκάθαρα, λέγοντας πως “δεν είναι νομικός του Δήμου αλλα πρόεδρος του Δ.Σ.”.
Στην συνέχεια η ομαδα αποχώρησε απο το γραφείο του Δημάρχου, αφήνοντας την ενδιαφερόμενη και την αντιπροσωπεία της ομάδος να συνεχίσουν την συζήτηση, ωστε να μην υπάρξει κάποια αφορμή για την μη επίλυση του ζητήματος.




Ασεβής και προκλητική η στάση του Δημάρχου απέναντι στους πολίτες.

Βγαίνοντας απο το γραφείο του Δημάρχου, κατατέθηκε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η Ομάδα και η αντιπροσωπεία αποχώρησαν απο το κτίριο και μετά απο σχετική ενημέρωση που έγινε με λύπη μας πληροφορηθήκαμε οτι ο Κος Δήμαρχος αποκάλεσε την ομάδα “μπουλούκι¨και “τίποτα” και οτι κακώς συνομίλησε μαζί τους καθώς ο ίδιος απευθύνεται μόνο σε νομικά πρόσωπα και συλλόγους. Ενώ δεν δίστασε να εκτοξεύσει και απειλές προς την αντιπροσωπεία οτι δεν θα καταφέρουν κάποιοι να γίνουν δημότες της Ερέτριας.

Δικαίωση για την Evia-press.gr

Στην Evia-press.gr ο αγώνας υπεράσπισης των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών δεν είναι κάτι καινούργιο ή άγνωστο, πριν απο μερικούς μήνες στο φύλλο 10 και στις σελίδες 28-29 αλλά και στο διαδίκτυο αναδείξαμε το πρόβλημα με τις πληρωμές του Δήμου και για το λογό αυτό λοιδορηθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε και πολεμηθήκαμε, αλλά στο τέλος πετύχαμε την εξόφληση μεγάλου μέρους των οφειλών σε συμπολίτες μας και είμαστε πραγματικά πολύ υπερήφανοι για αυτό.

ΠΗΓΗ:  http://evia-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...