ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με απλήρωτα λαμπάκια!




“Κηδεία με ξένα κόλυβα” φαίνεται πως έκανε ο Δήμος Ερέτριας αφού τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που στόλισαν την Ερέτρια και την Αμάρυνθο προέρχονται κατα κύριο όγκο απο το κατάστημα της Κυρίας Μάστορη η οποία παραμένει απλήρωτη εδώ και πολύ καιρό αν και έχει δικαιωθεί απο τα Ελληνικά δικαστήρια.
Με πικρία μας εκμυστηρέυτηκε η Κα Ελένη Μάστορη, οτι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ούτε και να χαρεί το εορταστικό κλίμα απο τον στολισμό,  διότι η θέα των δικών της εμπορευμάτων που παραμένουν απλήρωτα την γέμιζαν θλίψη, απογοήτευση και οργή.







Δείτε στο παρακάτω εκπληκτικό βίντεο τι δήλωσε η Κα Μάστορη



ΠΗΓΗ: http://evia-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...