ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Πηγή: http://grammateiakinimaton.blogspot.gr/

Αληλλογραφία
Αξιότιμε κύριε-α Βουλευτή,
Μετά τον Αστέρα έρχεται το Ελληνικό.
Εδώ όμως υπάρχει έτοιμη πρόταση για δημοπράτηση χωρίς εκποίηση και χωρίς καμιά πρόσθετη ανοικοδόμηση, με τεράστια δε οικονομικά οφέλη.
Είναι προϊόν εθελοντικής εργασίας δύο Ελλήνων Μηχανικών βλ. : http://grammateiakinimaton.blogspot.gr/  
Εξασφαλίζει την αυτοχρηματοδότηση της δημιουργίας Μητροπολιτικού Πάρκου, δέσμευσης όλων των προ 4ετίας Κυβερνήσεων και ονείρου όλων των Ελλήνων.
Το σύνολο των πλεονεκτημάτων της απολύτως εφικτής και άμεσα υλοποιούμενης πρότασης συνοψίζεται στη σελ. 13.
Όποιος συμπράξει στην καταστροφή του Ελληνικού υπέχει μέγιστες ευθύνες, διότι τώρα πλέον γνωρίζει την παντοδύναμη εναλλακτική.
Ειλικρινά,
Κ. Δούκας        13/12/2013
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Προς
Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο
ΕΝΤΑΥΘΑ
                                                                                             Βούλα 7/8/2013
Αξιότιμη κα Πρόεδρε,
Το ΚΑΣ είναι από τα ελάχιστα προπύργια που ανθίστανται στη γενική καταρράκωση Αξιών και τη διεθνή διαπόμπευση της Πατρίδας διά της προσβολής της Τιμής της.
Το ίδιο, ανυποχώρητοι μέχρι θανάτου, μαχητές παραμένουμε και εμείς.
Σας εμπιστευόμαστε ένα πανίσχυρο όπλο. Ο εν εξελίξει πόλεμος δεν διεξάγεται με τα χέρια αλλά με τα μυαλά.
Το τεύχος που σας εγχειρίζουμε είναι έτοιμο για διεθνή πρόσκληση ενδιαφέροντος και δημοπράτηση και σας καλούμε με το κύρος σας να το στηρίξετε με όλα τα μέσα.
Εάν διαφωνείτε ως προς τις πολιτικές θέσεις που εμπεριέχει, σας εξουσιοδοτούμε να το απογυμνώσετε από αυτές κρατώντας την κεντρική ιδέα.
Είναι ικανό από μόνο του να σημάνει την έναρξη ποιοτικής αντεπίθεσης προς ανακατάληψη των πνευματικών οχυρών που μας κατέλιπαν οι ασυναγώνιστοι πρόγονοί μας και ν’ αποτελέσει το υπόδειγμα ανά-στασης καθ’ όλη την Επικράτεια.
                                       Με εξαιρετική εκτίμηση,
     Κ. ΔΟΥΚΑΣ                                                                     
Πολ. Μηχ. ΕΜΠ                                
------------------------------------------------------------------------------------------------
Προς την ΙΖ Εφορεία Αρχαιοτήτων                                                                                              ΒΕΡΓΙΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
                                                                                                           Βούλα, 28/12/2013

Αξιότιμη κα Κοτταρίδη,
Έχομε υποβάλει στο ΚΑΣ πλήρως τεκμηριωμένη πρόταση, έτοιμη για δημοπράτηση, για το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού με αρ. πρωτ. 9005/07-10-13 (188025/100559). Η πρόταση αποδεικνύει ότι, χωρίς να εκποιηθεί το Ελληνικό εξ 6263 στρ. και χωρίς περαιτέρω ανοικοδόμηση πέραν των ήδη υπαρχόντων 480 κτηρίων κάλυψης 500.000 τμ, είναι εφικτό να αυτοχρηματοδοτηθεί η δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου, υλοποιουμένου του ονείρου όλων των Ελλήνων και «τάματος» όλων των κυβερνήσεων προ Γ. Παπανδρέου.
Επειδή η αυτοχρηματοδότηση προτείνεται να γίνει με τη δημιουργία Θεματικού Πάρκου με αντικείμενο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», σας ζητήθηκε υπηρεσιακά η έγγραφη εισήγησή σας.  Σας επισυνάπτουμε λοιπόν το τεύχος της πρότασης που αξιοποιεί με εξαιρετικό τρόπο το έργο ζωής σας, του οποίου η καταγραφή σε ηλεκτρονικό βιβλίο μόλις χρηματοδοτήθηκε από το ίδρυμα Λάτση. Είμαστε βέβαιοι ότι τα τεράστια ΕΘΝΙΚΑ οφέλη που καταγράφονται στη σελ. 13 της Πρότασής μας θα σας συγκινήσουν ιδιαίτερα. Επισημαίνεται ότι όπως προβλέπεται στη σελ. 5 πρόκειται για δίκτυο αλληλοτροφοδοτούμενων κέντρων εντός και εκτός Ελλάδος με το αυτό αντικείμενο, άρα το δίπολο με τη Βεργίνα (ίσως και με την Αμφίπολη Σερρών αν θέλει ο Θεός της Ελλάδος) θα είναι καθοριστικής σημασίας.
Επειδή άπαντα τα μέλη του Κοινοβουλίου έχουν καταστεί ενήμερα για την ύπαρξη της πρότασης ώστε να συμβάλουν στην αντεπίθεση κατά του διεθνούς διασυρμού της τιμής της πατρίδας από τους απανταχού ανθέλληνες και επειδή τα χρονικά περιθώρια μετά την προσωρινή απόπειρα εκποίησης του Λαιμού/Αστέρα Βουλιαγμένης στενεύουν ασφυκτικά, παρακαλείσθε για την όσον ένεστι ταχεία εκδήλωση των υμέτερων ενεργειών.
Με εξαιρετική και ειλικρινή εκτίμηση,
    Κ. Δούκας
Πολ. Μηχ. ΕΜΠ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :  ΓΓ κα Μενδώνη, Πρόεδρο ΚΑΣ


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αγαπητέ Αλέξανδρε είναι γνωστή σε σένα η απόλυτα αρνητική θέση μου για την υπόθεση Σώρρα. Σου έχω γράψει επανειλημμένα ότι κάποιος που τυχόν έχει χρήματα είναι ανήκουστο να περιμένει διαδηλώσεις για να τα χρησιμοποιήσει, στη στιγμή μάλιστα που το σύνολο της Πατρίδας (δημόσια και ιδιωτικές περιουσίες) έχει βγει στο σφυρί. Απαιτώ βάσει της φιλίας μας να κατεβάσεις ΑΜΕΣΑ την ανάρτηση που δημιουργεί σύγχυση και τορπιλίζει την πρότασή μου συνδέοντάς με, με όποιο τρόπο, με τον Σώρρα, ειδικά σε αυτό το ΚΡΙΣΙΜΟ TIMING που πάει για ξεπούλημα το Ελληνικό. Κ. ΔΟΥΚΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...