ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Αρίστογλου : Έχουν φοβίσει τον Έλληνα. Του κατάσχουν για 300 ευρώ, αν χρωστάει στην εφορία, πράγματα. Τον έχουν φοβίσει, τον θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι, να τον βάλουν φυλακή, να μην μιλάει κανείς. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι να τα παίρνουν. Τα μέσα μαζικής «εκτέλεσης»- λέω εγώ- να λειτουργούν υπέρ των κυβερνώντων. Και έρχομαι εγώ και πάλι λέω: Υπάρχει ένας Έλληνας που λέει «ελάτε να σας ξεσκλαβώσω» γιατί μιλάμε για σκλαβιά, έτσι; Αυτοί οι άνθρωποι μένουν στους νόμους. Ποιους νόμους; Πού είναι οι οικονομικοί εισαγγελείς; Πού είναι το ΣΔΟΕ; Πού είναι οι υπουργοί; Πού είναι οι τράπεζες; Δηλαδή εσείς αν θέλετε να κάνετε μια τράπεζα στην Ελλάδα, θα σας κυνηγήσουν μέχρι να σας σκοτώσουν κιόλας!
Αρτέμης Σώρρας: Να το εξηγήσω λίγο. Προσπάθησα να αγοράσω τρεις τράπεζες στην Ελλάδα. Όταν πήγα να αγοράσω την τράπεζα του Ρέστη, μια μικρή τράπεζα, έβαλαν τον Ρέστη φυλακή. Ο Ρέστης είχε ανακοινώσει ότι ήμασταν σε διαδικασία αγοραπωλησίας, το έχει γράψει η«Ισοτιμία». Ουσιαστικά ήμουν στο εξωτερικό όταν του είχα κάνει μια πρόταση, δεν τη δέχτηκε, μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο, έλα-μου λέει- πάρτην. Μπορούσα να του αναλάβω και τα χρέη, αν το θέλετε, γιατί μας ενδιέφερε πάρα πολύ η παρουσία μας στον Ελληνικό χώρο μέσω τράπεζας. Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, όπως πολλοί φαντάζονται ότι βγάζεις ένα τσεκ και αγοράζεις μια τράπεζα. Δεν είναι έτσι…
Γιώργος Αρίστογλου: Θα σε αφήσουν να την κάνεις τράπεζα; Δεν σε αφήνουν..
Αρτέμης Σώρρας: φαντάζονται τώρα ο κόσμος. Εντωμεταξύ κάποιοι μπάσταρδοι οικονομολόγοι, λένε το χοντρό τους και το μακρύ τους απλόχερα, γιατί δεν πληρώνουν τίποτα. Είπα, από εδώ και πέρα αν κάποιος πληρώνει για αυτά που λέει, δεν θα ξαναμιλήσει κανένας! Αλλά τέλος πάντων, φαντάζονται ότι απλά πάς και πληρώνεις και αγοράζεις μια τράπεζα και φεύγεις. Εδώ μιλάμε για τεράστια προβλήματα, μιλάμε για μια τράπεζα που είχε ένα τεράστιο άνοιγμα, 800 εκατομμύρια κόκκινα δάνεια, τα οποία κάποιος θα τα πληρώσει. Τελικά έβαλαν τον κόσμο φυλακή γιατί δεν είχαν επιτροπές, γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος ελέγχει κάθε ένα μήνα, κάθε έξι μήνες και κοιτάει τι χρωστάει μια τράπεζα. Δεν γίνεται να φτάσει μια μικρή τράπεζα να χρωστάει 800 εκ. ή ένα (1) δις. Δεν γίνεται, αφού η τράπεζα δεν αξίζει πάνω από 100 εκατομμύρια, που σημαίνει είτε ότι κάτι εσείς δεν ελέγξανε είτε ότι του δίνατε τον αέρα να το κάνει για να τον βάλετε φυλακή.
Εν πάση περιπτώσει, μετά έκανα μια μεγάλη πρόταση, η οποία είναι και αναρτημένη, όταν ζήταγε η Εθνική το 10%.Ήρθα και κατέθεσα όλο το 10%. Κατέθεσα 1 δις 175 εκ. σε δολάρια, το οποίο το κατέθεσα ακριβώς την τελευταία ημέρα του μήνα, όταν η Εθνική Τράπεζα ζητούσε άλλα 300 εκ. για να κλείσει το κεφάλαιο. Όταν έβγαιναν τα παπαδαριά και συγκεκριμένα ο Άνθιμος και έλεγε να δώσουμε δύο μισθούς για να σώσουμε την Εθνική «Ελληνική» Τράπεζα. Θα έπρεπε να ντρέπεται ο παπάς αυτός. Γι αυτό λέω, ο καρκίνος και το πύον και η πλέμπα είναι παντού! Το δόγμα έδινε εντολή στον κόσμο να δώσει μισθούς στην τράπεζα, για να λέει στον κόσμο ότι είναι Ελληνική.

Εγώ καταθέτω στις 30 του μήνα όλο το κεφάλαιο, όπως σου είπα 300 εκ. και θα μπορούσα να πάρω και το επόμενο 10%,γιατί αυτή την τεχνική έχει. Λέει: θα βάζω 10% κάθε χρόνο για να πάρω τα λεφτά μου. Εγώ το έδωσα ΟΛΟ. Δεν απαντήσανε τίποτα.
Όταν μιλάμε για πρόταση, θέλω να καταλάβουν οι συνέλληνές μου ότι δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα χαρτί και να πει δίνω 1 δις. Ακούστε τώρα για να καταλάβετε μια διαδικασία πολύπλοκη, εύκολη και από την άλλη μεριά εάν δεν ήμουν αυτός που λέω, θα μπορούσε ο καθένας να με εκθέσει- θεσμός εννοώ- όχι ο κάθε βλάκας, ή ανόητος ή ανεγκέφαλος ή εγκάθετος. Μαζί με το έγγραφο του δικηγόρου που κάνεις την κατάθεση στις 30 ή 29 του μήνα, βάζεις από πίσω και το statement της τράπεζας που υπάρχουν τα χρήματα και είναι μπλοκαρισμένα υπέρ της Εθνικής. Δηλαδή την ημέρα που κατέθεσα, δεν κατέθεσα «παρακαλώ γειά σας, δίνω τόσα»- δήλωση με το στόμα ή με ένα χαρτί, το αποδεικνύεις από πίσω, δηλαδή βάζεις το statement της τράπεζας που έχει το λογαριασμό όπου υποχρεώνεις την τράπεζα και κλειδώνει σε ειδικό account τα χρήματα και λές «υπέρ της Εθνικής Τράπεζας για ένα μήνα,για δύο μήνες- εμείς το κάναμε για τρεις μήνες κύριοι και μπορώ να τα αποδείξω αυτά- με όλο το λογαριασμό, με όλες τις λεπτομέρειες της τράπεζας που είναι μπλοκαρισμένα για την Εθνική, όχι ελεύθερα δηλαδή σήμερα τα έχω στο λογαριασμό μου, αλλά μεθαύριο μετάνιωσα. Τα μπλοκάρεις υπέρ της Εθνικής, τα οποία δίνεις το statement μέσα,είναι σαν συμβόλαιο, και η Εθνική πρέπει να το υπογράψει και να με καλέσει για να πάρει τα χρήματα. εάν λοιπόν ο λογαριασμός μου είχε κάτι μεμπτό, το οποίο δεν ήταν καλό ή οτιδήποτε, σήμερα θα βαράγανε όλες οι τηλεοράσεις του πλανήτη για να με ξεφτιλίσουν τελείως. Απεναντίας, έχουνε πιεί το αμίλητο νερό, έχουνε καταπιεί ένα μαγκάλι κάρβουνα και δεν μιλάνε καθόλου. Γιατί βρε παιδιά; Γιατί αν εγώ αγόραζα το 10 % των μετοχών της Εθνικής, είχα το δικαίωμα βάσει του νόμου και του καταστατικού της Εθνικής να έρθω κατευθείαν και να κάνω έλεγχο με ειδική επιτροπή από όποιο μέρος του πλανήτη θέλω για τις μετοχές της Ανατολής! Βλέπεις τώρα; θα έλεγα λοιπόν τώρα που είμαι μεγαλομέτοχος, οι τεχνικές μου επιτροπές είναι αυτές, έχω τέσσερα γραφεία στην Αμερική και δύο στην Ευρώπη και μπαίνουμε μέσα να ελέγξουμε. Τι έχει γίνει; Αν δέχοταν αυτή την προσφορά θα μπορούσα ως μέτοχος του 10% αυτόματα να κάνω έλεγχο σε όλα τα αρχεία της Εθνικής. Είχα πρόσβαση. Άμα περάσω εκεί μέσα είναι σαν να περνά ταύρος σε υαλοπωλείο! Γιατί με φοβάστε ρε παιδιά αφού τα έχετε κάνει καλά όλα ρε παιδιά, σύμφωνα με τους νόμους. Να! Πάρτε και 1 δις 200 εκ. να περάσω εκεί μέσα να δείτε πόσο ωραία γίνεται. Να ελέγξουμε, να δούμε τι γίνεται στο μαγαζί μας. Αφού δεν πήγαινε καλά τόσον καιρό, θα το κάνουμε εμείς να πάει καλά!
Και λέω από κάτω στο έγγραφό μου:« και ό,τι άλλο ποσοστό πουλήστε, το θέλω όλο!». Και πάγωσε! Έχει ήδη δημοσιευτεί, να σας το βγάλω πάλι να τους πάρετε τηλέφωνο δημοσιογραφικά να τους ρωτήσετε: «γιατί δεν δεχτήκατε το 1δις 200 εκ.; Γιατί θέλατε το μισθό του ανθρώπου;» Γιατί ρε ζώα; Άντε πάμε τώρα στο επόμενο, δεσμευτείτε για το επόμενο (ποσοστό) στο Σώρρα. Για πούλα μου το επόμενο 10%! Αφού τελειώνει το 2013..
Γιώργος Αρίστογλου: Θα πάμε να δώσουμε και άλλους μισθούς να βοηθήσουμε την Εθνική Τράπεζα…
Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι γελοίο; Μα αυτά που σας λέω τα αποδεικνύω. Άρα λοιπόν ο συνέλληνας, αν δεί όλη την εικόνα και τον βοηθήσουν οι συνέλληνες δημοσιογράφοι να το δει και να αποτυπωθεί μια πραγματική εικόνα του τι γίνεται, πώς γίνεται και πόσο τεχνολογικά δουλεύει, θα αποκαλυφθεί στα μάτια του όλη η αλήθεια.
Γιώργος Αρίστογλου: Κύριε Σώρρα όμως εσείς θα βρίσκατε τα μαύρα χρήματα που πήγαιναν στα κόμματα, τα μαύρα χρήματα που πήγαιναν στους πολιτικούς και που δεν φαίνονται πουθενά και τα πληρώνει ο κοσμάκης με τους τόκους και οτιδήποτε άλλο όπως κατασχέσεις που γίνονται από την Εθνική Τράπεζα, έτσι δεν είναι;
Αρτέμης Σώρρας: Αυτό αγαπητέ μου είναι κερασάκι στην πραγματική τούρτα και το κυρίως πιάτο δεν είναι αυτό. Είναι ότι όλα αυτά τα μιάσματα τα παγκόσμια σου αλλοιώνουν όλα τα ταμεία. Δηλαδή κατ αρχάς- άποψή μου και θα το αποδείξω όταν μου δοθεί η ευκαιρία- γι αυτό και εγώ ζήτησα ένα πράγμα και κοίταξε πώς θα σε περπατήσω τώρα: Αν λοιπόν για την Ανατολή ο Σώρρας δεν είναι απατεώνας, ήτανε μωρέ, αλλά τώρα δεν είναι. Γίνεται να ήμουνα και τώρα να μην είμαι; Α! δεν καταλάβατε καλά. Δεν πειράζει. Τώρα ο Σώρρας για την Ανατολή είναι Ο.Κ. το παιδί, αλλά επειδή δεν τα παίρνατε- βέβαια μπορούσα να κάνω και άλλες κινήσεις- έφερα τα 600 δις. Μα τα 600 δις δεν είναι δικιά μου επιταγή βρε φίλε μου. Εγώ δεν έβγαλα μια προσωπική επιταγή του Σώρρα να την δώσω στην κυβέρνηση. Έπειτα λοιπόν όταν μάθαμε ότι η Ελλάδα πεθαίνει, η Ελλάδα θα πτώχευε, είχανε στήσει όλο το παιχνίδι ένα χρόνο πριν ότι θα πτωχεύσει η Ελλάδα. Λέγανε τα ΜΜΕ πτωχεύει η Ελλάδα, αύριο οι τράπεζες δεν θα έχουν λεφτά, δεν θα έχουμε να αγοράσουμε πετρέλαιο… Γιατί βρε κερατάδες; Πετρέλαιο μας έδωσε κανείς με πίστωση; Αφού τελικά ο πολίτης πληρώνει μετρητό μπροστά για να βάλει πετρέλαιο! Άρα γιατί να μην έχει να πληρώσει το πετρέλαιό του; Γιατί; Χρωστάει η Ελλάδα; Πού; Αφού ιδιώτες είναι όλοι. Θέλουν πετρέλαιο, το πουλάνε στον κόσμο, μαζεύουν τα λεφτά, ξαναγοράζουμε. Γιατί βρε σκουπίδια όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι λέγατε ότι δεν θα έχει η Ελλάδα να αγοράσει πετρέλαιο; Γιατί; Μας πιστώσατε; Όποιος ήθελε να αγοράσει πετρέλαιο το πλήρωσε μπροστά ο ανθρωπάκος! Πώς να μην έχει λεφτά λοιπόν ο έμπορας να φέρει πετρέλαιο. Τα σχολεία δεν έχουν πετρέλαιο λέει. Τα σχολεία έπρεπε να πληρώνουν με φόρο το πετρέλαιο; Τα κρατικά σχολεία; Άντε ζώα!
Γιώργος Αρίστογλου: Από τη μία κύριε Σώρρα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να μην κατεβάζει το φόρο του πετρελαίου και να δίνει επιδόματα από πάνω. Δηλαδή κατέβασε ρε άνθρωπε την τιμή του πετρελαίου και δώσε. Φανταστείτε τώρα τι κομπίνα γίνεται ότι δεν σου μειώνω το φόρο, το έχω ακριβά, αλλά πάρε και ένα επίδομα…
Αρτέμης Σώρρας: Γίνεται μια μεγάλη κουβέντα. Θα σου αναλύσω κάτι. Κοίτα τι θα σου αναλύσω και κοίτα πώς θα σε τοποθετήσω. Έτσι θα καταλάβεις γιατί ζήτησα λογιστικό έλεγχο. Κατ αρχάς θέλω να καταλάβουν όλοι ότι εμείς δεν είμαστε τυχαία παιδιά. Είπα δεν πιστεύω στην τύχη γιατί θα κουτουλάγαν οι πλανήτες. Όχι μόνο έχουμε επίγνωση των πραγμάτων, αλλά έχουμε στοιχεία της πραγματικής ιστορίας και των πραγματικών στοιχείων και αποδείξεων, αλλιώς δεν θα μιλάγαμε και δεν θα σηκώναμε το κεφάλι μας για να ακουμπήσουμε και να σπρώξουμε ένα σύστημα και να του πούμε «κάνε πέρα ρε».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 102,3 FM 01/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καλύτερα να αγοράσει 2 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας για να μπορεί η END να απευθυνθεί σε όλους τους Έλληνες;

Ανώνυμος είπε...

Το επιχείρησε και δεν του τα έδωσαν. Τα κανάλια ελέγχονται από το ΔΝΤ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...