ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ,Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ !

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΦΑΔΩΝ...ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ...!
  1476267_562123950524518_628103241_n.jpg

ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ! 



Τι μας λέει ο Δημαρχος;;; Οτι δεν έχουμε έννομο συμφέρον στο Δήμο μας;;; Οτι δεν έχουμε έννομο συμφέρον στα χρέη του Δήμου αλλά και στην κινητή και ακίνητη περιουσία του Δήμου η οποία και ανήκει εξ αδιαιρέτου στους Δημότες της; Αλήθεια αν αύριο οι αγορές-τράπεζες δεσμεύσουν την περιουσία του δήμου λόγο χρεών θα πληρώσει ο Δημαρχος με την δική του περιουσία;;; Θα έλεγα πως τον λόγο έχει η εισαγγελική αρχή...Όσο για το άρθρο 5 μάλλον κάτι δεν μεταφραζουν σωστά νομίζω....

........................................................... 

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! 

ΝΟΜΟΣ 2690/99(ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ)

Άρθρο 5
Πρόσβαση σε έγγραφα

1. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα, ύστερα από γραπτή αίτησή του, να λαμβάνει γνώση των διοικητικών εγγράφων. Ως διοικητικά έγγραφα νοούνται όσα συντάσσονται από τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως εκθέσεις, μελέτες, πρακτικά, στατιστικά στοιχεία, εγκύκλιες οδηγίες, απαντήσεις της Διοίκησης, γνωμοδοτήσεις και αποφάσεις.

2. Όποιος έχει ειδικό έννομο συμφέρον δικαιούται, ύστερα από γραπτή αίτησή του, να λαμβάνει γνώση των ιδιωτικών εγγράφων που φυλάσσονται στις δημόσιες υπηρεσίες και είναι σχετικά με υπόθεσή του η οποία εκκρεμεί σε αυτές ή έχει διεκπεραιωθεί από αυτές.

3. Το κατά τις προηγούμενες παραγράφους δικαίωμα δεν υφίσταται στις περιπτώσεις που το έγγραφο αφορά την ιδιωτική ή οικογενειακή ζωή τρίτου, ή αν παραβλάπτεται απόρρητο το οποίο προβλέπεται από ειδικές διατάξεις. Η αρμόδια διοικητική αρχή μπορεί να αρνηθεί την ικανοποίηση του δικαιώματος τούτου αν το έγγραφο αναφέρεται στις συζητήσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, ή αν η ικανοποίηση του δικαιώματος αυτού είναι δυνατόν να δυσχεράνει ουσιωδώς την έρευνα δικαστικών,"διοικητικών," αστυνομικών ή στρατιωτικών αρχών σχετικώς με την τέλεση εγκλήματος ή διοικητικής παράβασης.

............................................................................

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!
ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!
ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕΣΩ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ
ΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ!
ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ
ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI E.N.D. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ;

ΠΗΓΗ:  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/h-aithsh-pros-dhmo-gia-ta-posa-poy-hrwstaei-h-apanthsh-kai-ti-le.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...