ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΟΓΜΑ, ΔΙΚΑΙΟ, ΑΠΑΤΗ & ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ 
"ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 102,3 FM 01/11/2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
477531-ArtemisSorrasBanner.jpg

ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πρωθυπουργέ μου πες μου τι θα κάνουμε, έχουμε 19 θέματα στο λαό και κάθεται η τρόικα να διαπραγματευτεί από τα 19 πόσα θα δώσει στην κυβέρνηση και πόσα θα κρατήσει να εκτελέσει. Και λέει ο Σαμαράς: δεν δίνουμε τίποτα, ό,τι έχουν οι δεσμεύσεις μας. Ποιες δεσμεύσεις βρε κερατά, έχεις καταλάβει ότι διοικείς ανθρώπους; 'Εχεις καταλάβει ότι διοικείς το παλαιότερο έθνος στη γη; Το΄χεις καταλάβει; Έχεις Eλληνικό όνομα αγόρι μου, σε βάλαμε στη βουλή μας. Είσαι υπεύθυνος για αυτό που κάνεις. Δεν έχεις καμία αίσθηση ευθύνης; Δε σου΄χει μείνει τίποτα ανθρώπινο, παρά έρχεσαι σε μια δογματική λέσχη; Λέσχη είναι ...η Μπίλντεμπεργκ ειναι καφενείο ...είσαι στη μασονία; Καλά κάνεις, και; ...Παρακάτω ...ξέχασες ότι είσαι πρωθυπουργός ...ξέχασες ότι έχεις παιδιά, λαό, ιστορία, κουλτούρα, πολιτισμό; ...και τι θέλεις εκεί!!!Πήγαμε εμείς ποτέ σε κάποια άλλη χώρα να κάνουμε κάτι κακό; 

Είδαμε μεγάλους Έλληνες που μεγαλουργούνε στη CIA σε τόσες υπηρεσίες, στη NASA, στον Αμερικανικό στρατό κλπ, είδατε να κάνουν κάτι κακό στην Αμερική; Έχουν συναίσθημα ευθύνης! Εσείς τι κάνετε, έχετε μαζευτεί μία αγέλη λύκοι και μας λέτε ότι είστε σε αποστολή να σκοτώσετε τη χώρα μας; Δε σας επιτρέπω κύριοι, μέχρι εδώ!
Ή ο Τσίπρας για παράδειγμα, τυχαίο που είναι και αυτός Χαζαρομογγόλος; Που η οικογένειά του έχει κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Τους φέρνουνε γύρω-γύρω τους ονομάζουν Έλληνες και τους ετοιμάζουν για την πολιτική που θα εφαρμόσουν στο λαό μας; Δεν μπορεί ο Έλληνας να διοικηθεί από Έλληνες; Μα τι λέτε ρε παιδιά; Έλληνας λοιπόν έφερε τα χρήματα και σας λέει πάρτε τα, σας το απέδειξε.
Γιώργος Αρίστογλου:Για ποιο λόγο έρχεται ο Αρτέμης Σώρρας και λέει, κύριοι πάρτε 600δις; Για ποιο λόγο κύριε Σώρρα σας απαξιώνει αυτό το πολιτικό σύστημα; Γιατί εάν πιάσω Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Σαμαρά, ακόμα και ο Τσίπρας που παίζει το ίδιο παιχνίδι του ξεπουλήματος τη χώρας, είμαι πεπεισμένος πλέον έτσι; Λοιπόν, για ποιο λόγο σας απαξιώνουν;
Αρτέμης Σώρρας: Προσέξτε τι λέτε, λέτε τη λέξη απαξίωση, εμένα δεν μπορεί να με απαξιώσει κανένας ...
Γιώργος Αρίστογλου: Αυτοί απαξιώνουν τα 600δις του Σώρρα, όχι εσάς!

ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, αυτό λέω, δεν μπορεί να σε απαξιώσει κανένας, δεν μπορεί να σε απαξιώσει. Κοιτάξτε, κινούμαι στον παγκόσμιο ιστό πάρα πολλά χρόνια, σε «τραπέζια» πάρα πολύ εξειδικευμένα, με αποτέλεσμα για μένα να ήταν πολύ εύκολο να βγάλω μια συμφωνία με την κυβέρνηση. Κατ΄ αρχάς έχω τεράστιες προτάσειςπου αφορούν στο να μην «ακουμπήσω» στην Ελλάδα ...Έχετε καταλάβει τι σας λέω; Προτάσεις με πολύ μεγάλους πειρασμούς, με πολύ μεγάλα οφέλη, με κυριαρχίες σε άλλες χώρες. 

Η Ελλάδα είναι στην ημερήσια διάταξή μας. Δε θα φύγουμε ποτέ από την Ελλάδα. Είναι θέμα Ελληνισμού, είναι θέμα Ελλάδας, είναι θέμα εντολής, είναι καθήκον! Πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Άλλωστε τα 600δις τα δίνω άτοκα. Το 0,5% τόκου που έχω βάλει είναι θέμα Αγγλικού δικαίου γιατί το Αγγλικό δίκαιο διοικεί τον πλανήτη με το θέμα της θαλασσοκράτηρας Αγγλίας, με το δίκαιο της θάλασσας διοικούμαστε να ξέρετε σε αυτόν τον πλανήτη. Εάν τα δώσω χωρίς τόκο πιάνεται σα δωρεά, οπότε μου τα παίρνει ένα σύστημα τα χρήματα και σκλαβώνει πιο πολύ την Ελλάδα. Εδώ τα χρήματα είναι χωρίς τόκο. 
Βέβαια έχω πει ότι να δω τον Ελληνικό μου κόσμο, να δω πως θα «τρέξουν» οι διαδικασίες, για μας πραγματικά δεν είναι τίποτα να φτάσουμε σε έναν καλό έλεγχο, να ξεκαθαρίσουμε το κράτος, να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις, να λειτουργήσει η δικαιοσύνη που πραγματικά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δικαιοσύνη, πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Γεννιόμαστε με το αίσθημα της δικαιοσύνης και όσο άδικο εισπράττουμε, τόσο άδικο παράγουμε. Γιατί δίνεις αυτό που έχεις. Άδικο έχεις μέσα σου, άδικο δίνεις. Απωθημένα έχεις, απωθημένα δίνεις.
Γιώργος Αρίστογλου: Η πολιτική δεν αφήνει τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, δεν μπορεί να κάνει τίποτα η δικαιοσύνη ...



ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ 

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, δεν θέλω να οδηγηθώ σε συμπέρασμα, κάποια στιγμή αγαπητέ είπα ότι δεν έχω κόμμα, χρώμα, δόγμα βλέποντας και πιστεύοντας, δεν θα πω σχέδιο, σε μια πραγματικότητα όπου η δημοκρατία δεν έχει κόμματα, τα κόμματα είναι διαίρεση του λαού, τα δόγματα είναι ακόμη χειρότερα. 6.500 θρησκείες υπάρχουν, για ποιο λόγο να υπάρχουν; Ο Θεός είναι ένας, να το Θείο δεν το βλέπει κανείς, δεν το πιάνει, εγώ έχω πει, για μένα δηλαδή, ότι όλες οι θρησκείες είναι άκυρες, δεν προσφέρουν κανέναν Θεό, Θείο, τίποτα! 

Με όλα αυτά που κάνουν, είναι στα παγκόσμια καταπιστεύματα, όλο αυτό το δυνάστευμα που κάνουν οι θρησκείες, ανεξαιρέτου θρησκείας, είναι να διαιρέσουν τον κόσμο και να τον φτάσουν σε απώτερα σημεία, όπως έχει φτάσει και ο χριστιανισμός. Δηλαδή ο χριστιανισμός, νιώθω φρίκη όταν βλέπω τους Μεξικάνους ή τους Φιλιππινέζους ή τους Ινδονήσιους ή κάποιες άλλες φυλές, για να αποδείξουν πόσο καλοί χριστιανοί είναι σταυρώνονται σε σταυρό, μαστιγώνονται ...εντάξει, αυτό είναι παράνοια, θεωρώ ότι αυτό το δόγμα έπρεπε να κάνει κάτι και να μην αφήνει να γίνονται αυτά τα έκτροπα. 
Είναι τρελό για την ανθρώπινη φύση, να έχουν κυριεύσει τον πλανήτη, όλες οι εκκλησίες κατέχουν τη γη, αυτοί ήρθανε με την βίβλο ξεβράκωτοι και πήρανε τη γή μας. Μας διαβάζανε τη βίβλο, μας είπανε κλείστε τα μάτια και τελικά μας πήρανε τη γη και μας έμεινε η βίβλος! Εγώ προκαλώ όλους τους, όχι θεοσεβούμενους γιατί άλλο να είσαι θεοσεβούμενος, όλους τους θρησκειολάγνους, να μου δείξουνε ένα έγγραφο του Θεού τους! Ένα!
Γιώργος Αρίστογλου: Δεν υπάρχει ...
Αρτέμης Σώρρας: Όχι να μου το δώσει ο Αβραάμ που του είπε ο Θεός ότι είναι ο Εκλεκτός να μας πει! Πρέπει να σταματήσουν όλες αυτές οι αηδίες, γιατί όλο αυτό είναι οικονομικό και δυναστευτικό, γι'αυτό και βλέπουμε όλες τις θρησκείες να κάθονται σε έναν παγκόσμιο θρόνο και μιλάνε για παγκόσμια θρησκεία. Ποια παγκόσμια θρησκεία; Εδώ χύσατε αίμα ρε Χριστιανοί με τους άλλους από κάτω, τους μουσουλμάνους. Εδώ οι μουσουλμάνοι σκοτώνουνε τους άθεους (κατ΄αυτούς) χριστιανούς. Δηλαδή όλοι αυτοί οι φόνοι, εσείς βλέπετε ότι είναι θρησκευτικοί; Οι ποιό πολλοί πόλεμοι στην ιστορία είναι θρησκευτικοί! 
Ο Έλληνας δεν πολέμησε ποτέ για θρησκευτικές πεποιθήσεις, γι'αυτό είπα γεννηθήκαμε Έλληνες και μετά δογματιστήκαμε ή κομματιστήκαμε. Είναι η εποχή να ξεφύγουμε από αυτά ...

Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


Γιώργος Αρίστογλου:Έχετε δίκιο. Να πάμε όμως λίγο πάλι στην Ελλάδα, για να πιάσουμε και το θέμα των Δήμων, που έχω πάρα πολλά μηνύματα. Να πάμε στην Ελλάδα ...και ξαναλέω, εγώ έχω τρελαθεί, υπάρχει ένας Έλληνας που θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα και υπάρχουν και οι Έλληνες πολιτικοί, οι οποίοι, να το πω έτσι χαριτολογώντας και όμορφα έτσι όπως πρέπει, που εκλεγμένοι από εμάς για μας για το καλό της πατρίδας, για το καλό των οικογενειών μας, των παιδιών μας, δεν δέχονται αυτό από τον Έλληνα! Και δεχόμαστε την Τρόικα! Δεχόμαστε όλους τους άλλους! Για ποιο λόγο κύριε Σώρρα δεν θέλουν αυτά τα χρήματα;

Αρτέμης Σώρρας: Εγώ δεν θα μείνω στην λέξη «εκλεγμένοι» εκεί βάλε παρένθεση ...Οι Δήμοι είναι ένα άλλο κεφάλαιο ...Εφόσον τελειώσαμε με τα 600δις. και τελείωσε και η μήνυση και αθωώθηκα, έκανα μήνυση στους 300+2 μετά από την απάντηση του υπουργού όπου καλώ των υπουργό και του λέω, ευχαριστώ κύριε υπουργέ εντός έξι ημερών (8 μέρες έμεναν για το τρίτο μνημόνιο) κανονίστε ραντεβού όπου θέλετε να΄ρθούμε με τις τεχνικές μου υπηρεσίες και να παραλάβετε τα ομόλογα. Δεν ήρθε ποτέ. Έκτοτε έκανα μήνυση και στους 300+2, αλλά τους έκανα μήνυση γιατί δεν πήραν τα 600δις., πρόσεξε, δεν τους έκανα μήνυση για το Σύνταγμα. Τους έκανα μήνυση γιατί δεν πήραν τα εξακόσια, προσέξτε τι σας λέω!Όταν λοιπόν σου κάνω μήνυση γιατί δεν πήρες τα 600δις. δεν συζητάμε εάν υπάρχουν τα εξακόσια ή αν δεν υπάρχουν.

Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ 

Μετέπειτα ήρθε το δικαστήριο που μου έκανε η κυβέρνηση μέσω του κ. Γεωργιάδη και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, που έλεγε για ψευδής ειδήσεις, ότι δεν υπάρχουν τα 600δις., για κατάλυση πολιτεύματος και για ανησυχία λαού. Δηλαδή ότι ανησυχώ τον λαό και αυτοκτονεί, είναι λίγο τρελό, οξύμωρο έτσι; Εγώ φταίω για όλα. 

Το αποτέλεσμα ήταν πως αθωώθηκα πανηγυρικά, τώρα βέβαια θεωρώ ότι αυτόν τον Γεωργιάδη θα πρέπει να του κάνετε ένα άγαλμα, αυτός έκανε την εξής πράξη, μέσα από την οποία πράξη η κυβέρνηση έβγαλε τα μάτια της μόνη της.
Για τα ομόλογα αυτά κατέβηκαν από τον Καναδά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και κατατέθηκαν στο δικαστήριο όλες οι αποδείξεις, με αποτέλεσμα όλοι εσείς οι Έλληνες να έχετε το δικαίωμα να πάτε στα δικαστήρια να πάρετε την απόφαση και να τους σπάσετε τα κεφάλια. Η απόφαση είναι εδώ.
Γιώργος Αρίστογλου:Αυτό λέει, η απόφαση του δικαστηρίου λέει ότι τα λεφτά υπάρχουν, ότι τα ομόλογα είναι γνήσια, άρα ο Σώρρας είναι αθώος, δεν υπάρχει τίποτε από όλα αυτά που του καταμηνύετε. Έτσι δεν είναι;
Αρτέμης Σώρρας: Όχι μόνο αυτό, θα σου εξηγήσω και ένα άλλο πράγμα, η πρώτη κατηγορία για τα 600δις είναι για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποδείξεις στο δικαστήριο, όλα μετά απορρέουν. Αν είναι ψευδή τα ομόλογα, πας για κατάλυση πολιτεύματος, άρα και ανησυχείς το λαό τζάμπα. Με αποτέλεσμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποδείξεις στο δικαστήριο είναι αυτή η κατηγορία ότι δεν είναι ψευδής οι ειδήσεις για τα 600δις. Άρα πρέπει να αποδείξεις την ύπαρξη των 600δις, γιατί εάν δεν το αποδείξεις τότε θα «φας» κακούργημα για κατάλυση πολιτεύματος.
Γιώργος Αρίστογλου: Θα βγω εγώ και θα πω «Ο Σώρρας λέει ψέματα ή είναι απατεώνας, βάλτε τον μέσα». Είναι ψέματα αυτά που λέει ...


ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Αρτέμης Σώρρας: Όχι σε βάζει το ίδιο το δικαστήριο, οπότε δεν προχωράς εσύ.

Όμως στο δικαστήριο ήρθανε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία από τον Καναδά, και υπάρχουν εώς και σήμερα και εμείς δηλώσαμε ότι θα παραμείνουν, ωστόσο εμείς τι κάναμε, πριν το δικαστήριο, πριν την ημέρα της δίκης, καλέσαμε στο δικαστήριο στον Άρειο Πάγο στη δίκη μας να παραστεί, ως φορέας του κράτους, ο υπουργός των οικονομικών. Να μας δώσει απαντήσεις δηλαδή. Έχει πάρει τον φάκελό μας, έχει γνώση ο άνθρωπος. 
Καλέσαμε τον κύριο Προβόπουλο ο οποίος έχει πάρει φάκελο των οικονομολόγων και είναι συνδεδεμένος με όλες της υπηρεσίες της Αμερικής και της Ελλάδος, είναι υπεύθυνος, καλούμε επίσης το γενικό λογιστήριο του κράτους και την υπηρεσία εξωτερικού χρέους. Παρακαλώ να΄ρθείτε στο δικαστήριο και να πείτε ότι είναι ψεύτικα, πείτε ότι θέλετε. Γι' αυτό σας λέω δεν υπάρχει υπόθεση δικιά μας να μας τη γκρεμίσει κανένας εκτός και μας γκρεμίσουν οι Έλληνες!

ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Προσέξτε τώρα, στο δικαστήριο τους περίμενε μια έκπληξη, ειδικά τον κύριο Προβόπουλο. 

Το 2010 μία ομάδα δικιά μας έχει παρουσιαστεί στην Τράπεζα Ελλάδος με το ίδιο UCC ομολόγου, ξέρετε όλο το ομόλογο είναι ένα UCC, το συμβόλαιο είναι 2.875 τρις. Από αυτό λοιπόν το συμβόλαιό σου κόβεις ότι ομόλογα θέλεις, αφού το δηλώσεις στο υπουργείο οικονομικών της Αμερικής. Ότι ποσό θέλεις, δε σου το αρνείται κανείς. Το συμβόλαιό σου είναι αυτό και το μεταχειρίζεσαι όπως θέλεις. 
Το 2010 λοιπόν με επίσημα έγγραφα και με πρωτόκολλα παρουσιάζεται στην Τράπεζα της Ελλάδος και κατατίθεται ένα ομόλογο από το ίδιο UCC number - 3δις. Το οποίο η τράπεζα με δικηγόρους τα πάντα, που η τράπεζα μετά απαντάει, ναι αυτό το ομόλογο είναι σωστό, τα λεφτά είναι μέσα, είναι έτσι κλπ. Έχει δώσει όλα τα confirmation (πιστοποιήσεις) επίσημα η Τράπεζα της Ελλάδος με πρόεδρο τον κύριο Προβόπουλο πάλι, όχι άλλον. Οπότε για το ίδιο ομόλογο υπάρχει ήδη confirmation στην Τράπεζα της Ελλάδος και στην Ελληνική κυβέρνηση από το 2010. 
Όταν το 2012 έρχεται ο Αρτέμης και λέει «πάρτε 600δις. τώρα» τι γίνεται; Α, ήταν καλό το 3δις., τώρα από το ίδιο ομόλογο από το ίδιο συμβόλαιο δεν είναι καλά τα 600δις.; Προσέχετε τι λέω; Δηλαδή είχαμε ήδη confirmation πριν έρθουμε στην Ελλάδα, αυτά είναι έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος ...γιαυτό σας λέω, απαγορεύεται το «καφενείο» σε μένα είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα ...



ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Γιώργος Αρίστογλου: Άρα δηλαδή τα 3δις. τα δέχονται ενώ από το ίδιο ομόλογο τα 600δις. δεν τα δέχονται;

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, έλα εσύ να μου πεις τώρα ...μα δε γίνεται ρε φίλε ...Το 2010 λοιπόν. 3δις το ίδιο UCC, το ίδιο ομόλογο IBOE του ιδίου, το παίρνει μέσα λοιπόν και έχουμε τα verification της τράπεζας με πρωτόκολλο που λέει ναι τα ομόλογα είναι σωστά, ναι τα ομόλογα είναι αληθινά, ναι είναι OK, πρωτόκολλο, υπογραφή, πάρτε το! Επίσημο έγγραφο, τι άλλο καλύτερο θέλεις; 
Έχουμε το πρωτόκολλο που παραλάβανε μέσα, όλα τα έγγραφα που μπαίνουνε μέσα και το πρωτόκολλο που βγαίνει και λέει ναι είναι αληθινό, ναι τα πάντα! Επίσημα, πιο επίσημα δεν γίνεται! Άρα γίνεται το 2010 τα 600δις από το ίδιο UCC ομόλογο του ιδίου να μην είναι καλά; Δηλαδή τα 3δις το έκαναν καλό; Καταλαβαίνεις σε τι δύσκολη θέση είναι; 
Άρα συνέλληνά μου τους περίμενα στο δικαστήριο γι'αυτό δεν εμφανίστηκε κανένας. Ούτε ο υπουργός οικονομικών, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος. Πόσο εύκολο ήτανε να έρθει η Τράπεζα της Ελλάδος και να πει ακούστε κύριε ήρθανε χαρτιά από την Αμερική, ότι αυτά δεν είναι καλά, εμείς ελέγξαμε και γεια σας! Σκίστε τον Σώρρα! Δύσκολο είναι; 
Δηλαδή έχω κάνει δύο κακουργηματικές μηνύσεις στον Προβόπουλο και του είναι δύσκολο να μου πει «αει σ'οικτίρ(ω)»; Είναι τεράστιες οι θέσεις και η εξουσία που έχουνε.
Γιώργος Αρίστογλου: Άλλωστε πόσες κυβερνήσεις βγήκανε και ο Προβόπουλος είναι επάνω, έτσι;
Αρτέμης Σώρρας: Αυτό δε με πειράζει εμένα, αλλά να μου πει άντε φύγε από δω απατεώνα και να με σκίσει και να με βάλει και φυλακή δεν είναι και τίποτα. Ε; Τα ομόλογά σας δεν είναι καλά, να ορίστε έχω και αποδείξεις, πάρτε τα!
Άρα καταλαβαίνετε τι γίνεται; Βλέπετε πόσο αληθινά είναι τα πράγματα;
Μου λες τη λέξη «να με απαξιώσουν» ...Λεβέντη μου, εμένα δεν μπορούν να με απαξιώσουν, να με φοβηθούν μπορεί, να με σεβαστούν μπορεί, μα να με απαξιώσουν δε γίνεται! Γιατί το σφυρί το κρατάω εγώ και ότι ώρα θέλω θα τους σπάσω το κεφάλι, κατάλαβες;

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ


Γιώργος Αρίστογλου: Τους πάτε για εσχάτη προδοσία κύριε Σώρρα, τους κάνετε μήνυση, ενώ υπάρχουν άλλες 262 μηνύσεις που εκκρεμούν πάνω στους πολιτικούς και δεν έχει εκδικαστεί καμία μέχρι τώρα. Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η τύχη αυτής της μήνυσης; Γιατί και άλλος τους έκανε για εσχάτη προδοσία από την Εύβοια και πέρα βρέχει, εξαφανίστηκε ο άνθρωπος.

Αρτέμης Σώρρας: Αγαπητέ συνέλληνα, οι μηνύσεις ξέρω ότι πάνε σε ένα μεγάλο μαγαζί που αυτό το μαγαζί επί χρόνων τώρα, επί χρόνων ...άλλωστε θέλω να καταλάβουμε κάτι οι συνέλληνες η δικαιοσύνη στον πλανήτη μας τα τελευταία χρόνια την έχει φτιάξει και την έχει εγκαθιδρύσει η Εκκλησία. Το ξέρετε; Το γνωρίζετε; Πως ξεκίνησε η δικαιοσύνη. Αν μη τι άλλο λοιπόν τη δικαιοσύνη την έχει ο ναός! Κατάλαβες; Ο ναός έχει τη δικαιοσύνη. Και τον τόκο στις μέρες μας τον έφτιαξε η Εκκλησία. 
Θέλω να καταλάβετε πόσο δογματισμένες είναι οι κυβερνήσεις. Ποιος έκανε παλιά κουμάντο στον μεσαίωνα; Η Ιερά Εξέταση. Υπήρχε δικαστήριο άλλο; Ε πρέπει να το θυμηθείτε ρε συνέλληνες τώρα δηλαδή, τόσο δίκαια τα πράγματα!


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΠΛΟ

Γιώργος Αρίστογλου:Έχει σχέση κύριε Σώρρα ή δικιά μας η Εκκλησία σε αυτό όλο το ζήτημα;

Αρτέμης Σώρρας: Εκεί θα διαχωριστώ λίγο τώρα, λες τη λέξη «η δικιά μας Εκκλησία», δικιά σου δεν είναι καμία εκκλησία αδερφέ. Όποιος Θεός είναι δικός σου και έχεις ένα χαρτί από τον Θεό ότι σου είπε να φτιάξεις εκκλησία, ναι να το δεχτώ και εγώ να φτιάξω και εγώ εβδομήντα. Και γιατί Ορθόδοξη είναι η Εκκλησία σου; Eγώ όταν παντρεύτηκα στην Ελλάδα το στεφανοχάρτι μου έγραφε επάνω Εκκλησία και πάσης Ελλάδος. Που στο καλό είναι η Ορθόδοξη; 
Και να σου πω και κάτι να τελειώνουμε, δεν υπάρχει Ορθόδοξη Εκκλησία ρε παιδιά! Ορθόδοξος Έλληνας, ορθή δόξα σημαίνει. Τι σημαίνει Ορθόδοξη Εκκλησία; Ποια ορθή δόξα; Υπάρχει Εκκλησία με ορθή δόξα; Ποια δόξα να΄χει; Σταματάμε λοιπόν να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Εγώ όταν παντρεύτηκα το χαρτί έγραφε Εκκλησία και πάσης Ελλάδος. Που είναι ή ορθοδοξία; Δείχτη μου!
Άρα λοιπόν εγώ δε θα διαχωρίσω τις θέσεις μας, ας το κάνει η Εκκλησία. Η Εκκλησία λοιπόν η δικιά μας έχει 5,5 τρις έχω πει και ας πάρει θέσεις τώρα που ο λαός πεινάει! Όλη η Ελλάδα και το Ελληνικό κράτος το αφήσανε οι Τούρκοι στην Εκκλησία! Σε ποια Εκκλησία το αφήσανε, στο Βατικανό; Στη δικιά σας το αφήσανε. 
Τι δουλειά έχουνε λοιπόν οι Τούρκοι με την Εκκλησία τη δικιά μου να της αφήνουνε τη χώρα μου! Τη γη των προγόνων μου την αφήσανε στην Εκκλησία. Και η Εκκλησία έδωσε τμήμα της περιουσίας τους για να δημιουργηθεί το Ελληνικό Κράτος. Και από τότε μέχρι τώρα η Εκκλησία ότι πουλάει, πουλάει με συμβόλαια του Αλή Πασά, του Ιμπραήμ και του κάθε κερατά Σουλτάνου! Το δικό μου το οικόπεδο, του παππούλη μου που έχει αίμα, το πουλάει η Εκκλησία με συμβόλαιο του Αλή Πασά και του Ιμπραήμ; Για σκεφτείτε το λίγο; Πρέπει να μαζευτούμε και λίγο. 
Και να σας πω και κάτι, υπάρχουν «φωτεινά» άτομα και στην Εκκλησία. Εγώ έχω γνωρίσει αρκετά. Υπάρχουν «φωτεινά» άτομα στην Εκκλησία που ξέρουν και τι κακό έχει κάνει, γιατί η Εκκλησία δε διοικείται ρε παιδιά από Έλληνες παπάδες. Δε διοικείται από ελληνικό πνεύμα! Δεν έχει τίποτα μέσα της. Έχει ένα μασονικό, μαύρο, σκοτεινό πέπλο, το οποίο διοικείται ...και κοιτάτε και τι είπε ο Βαρθολομαίος ότι η Επανάστασή μας έγινε από κάποιους με κατουρημένες ποδιές! Δε γίνεται ρε, κάποιοι χύσανε το αίμα τους! Και εσείς ρε παιδιά, λέτε τέτοια πράματα μες το λαό μου, έχετε βάλει το λαό μου να σκύβει γονυπετής κάθε μέρα, για ποιο πράγμα;

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εν πάση περιπτώσει, δε θα μείνω σε αυτό το κομμάτι, υπάρχουνε πάρα πολλά χρήματα στην Εκκλησία και κάποια στιγμή θα μας δοθεί η ευκαιρία να πούμε από πού παίρνουνε χρήματα οι Εκκλησίες, δεν παίρνουνε από το κερί, βάζουνε και τους πιστούς να τους πληρώνουνε για να τους σέβονται καλύτερα λοιπόν το μαγαζί, αλλά ξέρουμε από που παίρνουνε λεφτά οι Εκκλησίες και θα το αποδείξουμε. 

Ξέρουμε χιλιάδες άλλα πράγματα. Δεν καθόμαστε τυχαία εδώ πάνω στην κορυφή και φωνάζουμε. Φωνάζουμε με αποδείξεις. Και ας βάλουνε μυαλό. Και η Εκκλησία έχει στελέχη καλά, έχει ανθρώπους που έχουν μείνει και έχουν ανθρώπινα ένστικτα, ακόμα, γιατί οι πιο πολλοί δεν είναι άνθρωποι εκεί μέσα.
 Συγχωρώ κάθε παπά που μπορεί να πει μες την αμορφωσιά του το οτιδήποτε, δε συγχωρώ από Μητροπολίτη και πάνω. Από Μητροπολίτη και πάνω πραγματικά ξέρουν καλά τι γίνεται και όλα αυτά τα στελέχη θα πρέπει να γίνει μία επανάσταση για να μπουν σε μία λειτουργία και σε μία βάση δικαίου τα πράγματα, όχι να μας κοιτάνε έτσι. Όχι να΄ναι αγκαλιά με όλες τις λέσχες τις μασονικές, τις παγανιστικές ενάντια του ανθρώπου και όχι στην ελευθερία του ανθρώπου. Αν είναι δυνατόν, άνθρωποι οι οποίοι είναι δίπλα μας, ανεβαίνουν κάθε μέρα στον άμβωνα, να μην μπορούν να στηρίξουν τον Ελληνισμό, τους Έλληνες, τις μητέρες μας βρε παιδί μου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 
ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" 102,3 FM 01/11/2013 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ : EI-E.N.D. ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσύνη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΠΗΓΗ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...