ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ: Aποσπασμα συνεντευξης του Εμ. Λαμπρακη Προεδρου της END

Ερώτηση Δημοσιογράφου : Μιλήστε μας για τις δυνάμεις του φωτός που προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη.

Δόκτορ Λαμπράκης : Το 1994 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 έθνη με σκοπό να δούν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της παγκόσμιας τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Αυτό δέν ήταν το σημαντικό - το σημαντικό ήταν ό,τι δημιουργήθηκε η επιτροπή χρυσού με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρεταννία και Αμερική και οι οποίοι για 50 χρόνια διαχειρίζοντω όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη. 
Για να γίνει περισσότερο κατανοητό πρέπει να ανατρέξουμε στο 1938 λίγο πρίν τον πόλεμο όταν οι Αμερικανοί μόνο απο μία χώρα, τις Φιλιππίνες εφόρτωσαν 11 πολεμικά πλοία χρυσό και τον πήραν με σκοπό υποτίθετε να διασωθεί από τυχόν επίθεση των Ιαπώνων. Απο την Κίνα πήραν 7 πολεμικά πλοία γεμάτα χρυσό με σκοπό να τον διασώσουν και πάλι απο τυχόν επιδρομή των Ιαπώνων. Έτσι λοιπόν όταν έπερναν τον χρυσό από τις Φιλιππίνες και από την Κίνα τα οποία είναι δύο μικρά παραδείγματα επειδή δεν το έκαναν μόνο από αυτές τις δύο αλλά και από την Ελλάδα και από όλα τα κράτη της γής, έπρεπε να δώσουν ομόλογα χρυσού με την υπόσχεση ό,τι μετά από 60 χρόνια θα επέστρεφαν το χρυσό στις χώρες από τις οποίες τον πήραν και έδιναν αυτά τα ομόλογα με ένα επιτόκιο γύρω στο 3%. 

Το 1998 ακριβώς 60 έτη από την ημέρα εκείνη η Κίνα απαίτησε το χρυσό της πίσω. Το 1970 ο πρόεδρος Νίξον έδωσε πίσω στους κινέζους ένα μέρος 200.000 τόνους χρυσό υπό την προϋπόθεση να μην κάνουν καμία κίνηση εκτός Κίνας και να εξασφαλιστεί η εθνικιστική Κίνα η Ταϊβάν δηλαδή. Ήθελε να διασφαλίσει την συνεργασία των Κινέζων να μήν επιτεθούν στην Ταϊβάν. Όταν το 1998 έληξε η προθεσμία των 60 ετών οι Κινέζοι ζήτησαν το χρυσό τους πίσω. Οι Αμερικανοί - όταν λέω Αμερικανοί δέν εννοώ την Αμερικανική κυβέρνηση ή τον Αμερικανικό λαό δεν ισχύει κατι τέτοιο. Μιλάω για την Federal Reserve η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση. Έτσι λοιπόν η Federal Reserve αρνήθηκε να επιστρέψει όλο τον χρυσό στην Κίνα λέγοντας πως οι 200.000 τόνοι που έδωσε ο Νίξον δημιουργούσαν την προϋπόθεση ό,τι δέν θα υπήρχε άλλη απαίτηση από πλευράς Κίνας. Έγινε όμως μία μήνυση από πλευράς Κίνας στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο δικαίωσε την Κίνα. Έτσι λοιπόν η Federal Reserve υποχρεούτο να επιστρέψει στην Κίνα όλο τον χρυσό που είχε πάρει το 1938. Η συμφωνία επιτέλους κλείστηκε και θα φόρτωναν τον χρυσό το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 2001 για την Κίνα. Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είχε συμφωνηθεί να αρχίσει το νέο τραπεζικό σύστημα, με βάση το χρυσό, να λειτουργεί στην Αμερικανική Ήπειρο.
 5ab554592b4c29c812cc6ac1b2611cc6_XL.jpg
ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ - WHITE KNIGHTS & Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001 
Μιλήσαμε για τους Λευκούς Ιππότες - White Knights οι οποίοι δούλεψαν συστηματικά τα προηγούμενα 30 χρόνια, μετά ιδιαίτερα από τον Νίξον ο οποίος κατήργησε την ισοτιμία αργύρου δολλαρίου - και ο Rudolph είχε καταργήσει την ισσοτιμία χρυσού με το δολλάριο.
 
Το 1970 ο Νίξον κατήργησε και την ισσοτιμία αργύρου και έδωσε τους 200.000 τόνους πίσω στους Κινέζους για να μην δημιουργήσουν προβλήματα με την Ταϊβάν. Έτσι λοιπόν το 1998 κέρδισε η Κίνα στο Διεθνές δικαστήριο την διαμάχη και το δικαστήριο στη Χάγη έδωσε εντολή στην Federal Reserve να επιστρέψει το χρυσό στους Κινέζους. Καταλαβαίνετε ό,τι υπάρχουν δύο κοσμογονικές αλλαγές. Η μία είναι ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα που θα άρχιζε την 12η Σεπτεμβρίου 2001 ενώ η δεύτερη είναι η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής που ήταν βασισμένη στην ισσοτιμία χρυσού - και θα σας εξηγήσω πως και για ποιό λόγο ήρθε ο χρυσός πίσω στην Αμερική. Η Janet Reno όταν ανέλαβε υπουργός δικαιοσύνης επανέφερε τον χρυσό στην Αμερική και τον αποθήκευσε σε 4 συγκεκριμένα σημεία. Έτσι λοιπόν υπήρχε ο χρυσός για να μπορέσει να στηριχθεί το καινούριο δολλάριο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωί θα ανακοινώνετο η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής και στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 θα γινόταν ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα ούτως ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το παγκόσμιο γίγνεσθε μετά από όλη αυτή τη ληστρική επιδρομή των 50 ετών από το Bretton Woods μέχρι το 1995.
Αρτέμης Σώρρας.jpg
ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ - ΣΚΟΠΟΣ, ΜΕΣΟΝ, ΘΕΣΜΟΣ & Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
Στο Bretton Woods είχε λάβει μέρος και η Ελλάδα. Σαν αποτέλεσμα της συμμετοχής της Ελλάδας στο Bretton Woods η χώρα μας έχει δημιουργίσει στο δικό της μερίδιο πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολλάρια περιουσία. Για να δωθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προυποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανοίκει. Το πρώτο είναι να υπάρχει Project δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα. Ο πρώτος παράγων είναι το Project και στην προκειμένη περίπτωση το Project ονομάζεται Ελλάδα - Ελληνισμός.
Βλέπετε ακριβώς σε ποιά κατάσταση βρίσκεται η πατρίδα μας και ο λαός της και αυτό καθαυτό είναι το Project. Το δεύτερο που χρειάζεται είναι το μέσον το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή. Εδώ μπαίνει στην μέση ο κύριος Σώρρας. Ο Αρτέμης Σώρρας αντιπροσωπεύει την δυνατότητα, το εργαλείο για να μπορέσουν τα χρήματα να πιστωθούν στον Εθνικό λογαριασμό. Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός στην Ελλάδα σύμφωνα με το Bretton Woods Agreement και σύμφωνα με το O.I.T.C..
 empire-of-the-city.jpg
ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - Η Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) Ο ΠΑΠΑΣ & Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ 
Σας είπα την προηγούμενη φορά πως το O.I.T.C. είναι το γραφείο του Παγκόσμιου Οικονομικού Ελέγχου. Αυτό είναι νομοθεσία την οποία αποφάσισαν το 1995, 203 έθνη τα οποία υπήγαγαν όλα τα "σκληρά" περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη κάτω από τη δικαιοδοσία ενός ατόμου διότι η τριμερής επιτροπή χρυσού η οποία κατήυθυνε όλες αυτές τις οικονομικές δραστηριότητες από το  Bretton Woods απο το 1944 μέχρι το 1995 κατέκλεψε όλα ή ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων, εδημιούργησε αυτό που ονομάζετε Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) την οποία προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι, όπως επίσης δημιούργησε αυτό που ονομάζουμε The Industrial Military Complex δηλαδή το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα το οποίο χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. ως βίαιο τρόπο επιβολής της δικής της άποψης. 
800px-Flag_of_Washington,_D.C..svg.png
Ποιοί ήσαν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτή τη ληστρική συμμορία οι οποίοι αυτή τη στιγμή πρέπει να σας πώ για να καταλάβετε και τις αλλαγές που έγιναν στο θρόνο του Πάπα διότι και αυτός συμμετείχε. Ήταν ένας εξ'αυτών. Οι υπόλοιποι ήταν: Henry Kissinger, George Bush Senior, George Bush Junior, Rumsfeld και ακόμα πολλά άλλα άτομα ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι των βιομηχανιών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι όλοι είχαν κάνει μιά σπείρα για να "φάνε" όλη την περιουσία του ανθρωπίνου γένους. 
ΤΟ ΦΩΣ - His Excellency Dr Ray C. Dam & O.I.T.C. 
Έτσι λοιπόν το 1995 που έληξε η ημερομηνία αυτής της επιτροπής αποφάσισε ο Ο.Η.Ε. να δημιουργήσει αυτό το γραφείο της Παγκόσμιας Οικονομικής Επίβλεψης το O.I.T.C.. Ο Πρώτος ο οποίος εξελέγει ονομάζεται His Excellency Dr Ray C. Dam. Ο εξοχότατος λοιπόν Dr Ray C. Dam προικοδοτήθηκε από ένα γραφείο με τεράστια υποδομή το οποίο πήρε 8 χρόνια για να τελειώσει. Ουσιαστικά ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2003 αλλά αμέσως άρχισε ένας τεράστιος πόλεμος από την κλίκα αυτών των ανθρώπων που είπαμε προηγουμένος με σκοπό να υποσκάψουν την δικαιοδοσία του. Ο πόλεμος αυτός λοιπόν εξακολουθεί και μαίνεται σήμερα και έχουμε τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα. 
Το O.I.T.C. εκπροσωπεί την θέληση των 203 κρατών του πλανήτη τα οποία κράτη αποφάσισαν να βάλουν μαζί όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία με σκοπό να υποστηρίζουν τα διάφορα νομίσματα. Από την άλλη μεριά είναι η Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να οικειοποιηθεί όπως έχει οικειοποιηθεί ήδη παραδείγματος χάριν από τα επαναπατρισθέντα κομμάτια χρυσού από την Janet Reno, 200 με 300 τρισεκατομμύρια δολλάρια σε χρυσό τα οποία είναι κρυμένα στην Ουρουγουάη και την Παραγουάη από τις οικογένειες Bush. Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεσθε ό,τι ο πόλεμος που γίνετε στην κορυφή είναι τεράστιος και το ποιός θα επικρατήσει στο τέλος δεν είναι ακόμα γνωστό. Ένα πράγμα όμως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο. Στην Αμερικανική ήπειρο, σε αυτό εδώ το ημισφαίριο υπάρχει ένα μεγάλο υγιές κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, του ανθρωπίνου γένους το οποίο είδε και είχε την εμπειρία όλων αυτών των ενεργειών των ληστρικών συμμοριών.  
ΤΑ 'ΙΤΑΛΙΚΑ' ΟΜΟΛΟΓΑ & ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ 
Ας θυμηθούμε πως πρίν μερικά χρόνια στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας  συνελήφθησαν δύο Ιάπωνες με τα ονόματα Γιακαμούτσι και Νακομάρα οι οποίοι έφεραν λέει μαζί τους ομόλογα και εδω θέλω να αναφερθώ στον κύριο Ρήνο λέγοντας ό,τι είναι εντελώς απληροφόρητος, ΔΕΝ ήταν ομόλογα I.O.B.E. (όπως αυτά που έχουν κατατεθεί στο όνομα της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας στην τραπεζα του Καναδά απ'τον κύριο Σώρρα). 
Ήταν ομόλογα χρυσού ακόμα από το 1938 σαν αυτά που περιέγραψα προηγουμένος αξίας 156 δισεκατομμυρίων δολλαρίων. Αυτά τα ομόλογα ήταν αληθινά. Στην διαμάχη της κορυφής ο Μπερλουσκόνι έδωσε την άδεια να συλλάβουν τους δύο Ιάπωνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους απηγγέλθει ποτέ καμία κατηγορία. Μόνο μία εφημερίδα στην Ιταλία έγραψε ότι απεφάνθει η Ιταλική δικαιοσύνη ότι τα ομόλογα αυτά ήταν ψεύτικα. Δεν είναι αληθές όμως. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα Ιταλικά δικαστήρια αλλά ούτε και στα παγκόσμια. Εκείνο το οποίο όμως ήταν παράνομο σύμφωνα με τον κανονισμό των Ηνωμένων Εθνών, τον O.I.T.C.  και το γραφείο για την διακίνηση περιουσιακών στοιχείων είναι ό,τι δεν επιτρέπεται σε ιδιώτες να μεταφέρουν διασυνοριακά τέτοια χρηματοοικονομικά εργαλεία. 
Υπάρχει μία υπηρεσία που ονομάζεται Bank Courrier. Αυτή είναι υπεύθυνη για να μεταφέρει διασυνοριακά αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Αγαπητέ κύριε Ρήνο δεν έχεις ιδέα απο οικονομικά. Συγνώμη που στο λέω έτσι δημόσια. Αυτή είναι η κατηγορία και γι'αυτό το λόγο τα ομόλογα εξαφανίστηκαν και κατηγορήθηκε ακολούθως ο Μπερλουσκόνι, ο Ο.Η.Ε., η Ιταλική Δημοκρατία και το Βατικανό ό,τι οικειοποιήθηκαν αυτά τα ομόλογα και έγινε μήνυση από εκείνους που υποτίθετε πως είχαν την δικαιοδοσία να διακινούν αυτά τα ομόλογα. 
Αυτοί ονομαζόταν Keenan & Scatt οι οποίοι είχαν δώσει μία εξουσιοδότηση σε κάποιον Ιταλό Basco ο οποίος είχε τη νόμιμη ιδιότητα και ικανότητα να είναι ο "φορέας" είχε δηλαδή την εξουσιοδότηση να μεταφέρει αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Για να πάρει αυτή την εξουσιοδότηση ο κύριος  Basco προέβαλε όταν έδωσε τα στοιχεία του στους Keenan & Scatt ό,τι είχε διασυνδέσεις με όλες τις μασονικές στοές, με το βατικανό και μία μυστική οργάνωση που λέγεται P2 (Propaganda 2) η οποία ανοίκει στο Βατικανό. Αυτή ήταν η ισσοροπία των πραγμάτων. Το αναφέρω για να σας δείξω τι μάχες γίνονται στήν κορυφή για το ποιός τελικά θα επικρατήσει σε αυτόν τον μεγάλο πόλεμο.
Ο DR RAY C. DAM ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ 
Έτσι λοιπόν ο Dr Ray C. Dam κάνει μία τεράστια προσπάθεια να πάρει στα χέρια του την εξουσία την οποία του έδωσαν τα 203 έθνη το 1995 με αριθμό 1088 ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών. Μετά από αυτό το ψήφισμα το ίδιο πράγμα πέρασε στην Αμερικανική βουλή και γερουσία όπου υπάρχει συγκεκριμένη νομολογία με συγκεκριμένο αριθμό που δέν μου επιτρέπετε να αναφέρω δημόσια το οποίο καθορίζει τις δικαιοδοσίες του Dr Ray C. Dam.
Κύριος Βαλσαμάκης: Δεν μπορούμε να πούμε τον αριθμό αυτό διότι υπάρχει πρόβλημα συγκάλυψης του θέματος!
PERESPAPOULIAS-630x421.png
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ SHIMON PEREZ & Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ E.N.D.  
Δόκτορ Λαμπράκης: 
Αυτή η συμμορία λοιπόν (CABAL) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλοιώσει την θέληση των 203 εθνών και έχει δώσει μία άλλη ονομασία σε αυτή την νομολογία για να μην είναι προσβάσιμη από το κοινό. Έχουμε τους κωδικούς και τα ονόματα αλλά δεν είναι νόμιμο να τα δώσουμε στη δημοσιότητα. Πρέπει να ενθυμίστε ότι ο Δυτικός κόσμος - ιδιαίτερα σε ετούτο το ημισφαίριο στην Αμερική - πάρα πολλοί ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι προσπαθούν με κάθε τρόπο να επαναφέρουν τη δύναμη στα χέρια του λαού στα χέρια του ανθρωπίνου γένους. 
Αυτά που ακούτε περί Ν.Τ.Π. και το ό,τι είναι γεγονός και δέν έχεις καμία πιθανότητα να ξεφύγεις, τα ακούσαμε και από τον πρόεδρο του Ισραήλ κύριο Shimon Perez τον Αύγουστο του 2012 όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα. Υπάρχει και σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Εκεί λέει ουσιαστικά πως η Ελλάδα είναι ένα πτώμα και δεν έχει καμία πιθανότητα να επιζήσει εάν δεν συμπορευτεί με τους νικητές. Αυτό ήταν το μήνυμα που έδωσε ο  Shimon Perez. Αμετροέπεια και θράσος για έναν αρχηγό κράτους. Λέμε στον κύριο Shimon Perez ότι ο Ελληνισμός δέν γονατίζει. Ο Ελληνισμός δέν έχασε ποτέ. Μάχες μπορεί να έχασε αλλά όχι πολέμους! Έτσι λοιπόν να ενθυμείται ο κύριος Shimon Perez ό,τι το άλλο D.N.A. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΧΑΝΕΙ!! Αυτά τα οποία κάνουν είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις.
Anastasiadis-PeresNEA02-300x199.jpg
ΟΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ  
Έτσι λοιπόν να υπενθυμίσω και στον πρόεδρο της Κύπρου κύριο Αναστασιάδη ο οποίος σε κρίση ειλικρίνειας πρίν από μία εβδομάδα δημόσια αποδέχτηκε ό,τι τον ξεγέλασαν λέει οι Ευρωπαίοι. Του υποσχέθηκαν λέει ό,τι θα βοηθούσαν την Κύπρο και θα έκαναν διάφορα και ό,τι ντρέπεται να αντικρίσει τον Κυπριακό λαό. Αυτά είναι λόγια του Ιδίου. Εμπιστεύτηκε λοιπόν ο κύριος Αναστασιάδης το άλλο D.N.A. ό,τι θα βοηθούσε την Κύπρο. Τον είχαν πείσει και αυτόν ό,τι η Ν.Τ.Π. έχει ήδη επιβληθεί. 
Σας λέγω λοιπόν αγαπητοί μου συνέλληνες και Κύπριοι ό,τι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ !!!!  Η αλήθεια είναι ό,τι η Ν.Τ.Π. έχει χάσει και χάνει σε όλες τις μάχες κορυφής οι οποίες δίδονται αυτή τη στιγμή. Έτσι λοιπόν ΚΑΝΕΝΑΣ να μήν χάνει το θάρρος του γιατί ο κύριος Αναστασιάδης ο οποίος πραγματικά είχε πουλήσει την ψυχή του εκεί που την είχε πουλήσει συνήλθε και είδε το σφάλμα του φαντάζομαι ό,τι και άλλοι ταγοί μπορούν να το κάνουν.
Κύριος Βαλσαμάκης: Πάντα υπάρχουν εφιάλτες μέσα στο Ελληνικό γένος. Αυτό όμως που δέν είναι γνωστό στους πολλούς είναι ό,τι πάντα κερδισμένο εδώ και χιλιάδες χρόνια έβγαινε το Ελληνικό D.N.A. Τί τους κάνει να πιστεύουν άραγε όσες ακόμα μάχες και να δώσουν όσο και άν κυνηγήσουν και λασπολογίσουν την οποιαδήποτε Ελληνική προσπάθεια ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!  Κερδισμένο θα είναι το Ελληνικό γένος για μιά ακόμα φορά. Το ανθρώπινο γένος. Δεν είναι προσπάθεια απελευθέρωσης του Ελληνισμού αλλά προσπάθεια απελευθέρωσης του ανθρωπίνου γένους. Ο ήλιος πρέπει να ανατείλει απο την Ελληνική επικράτεια. 
ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ - WHITE KNIGHTS 
Μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος με την καταλήστευση του Ρωσικού καταπιστεύματος κατα 27,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια με εντολή του τότε προέδρου Ρήγκαν, τελείωσε ο ονομαζόμενος ψυχρός πόλεμος. Η οικογένεια Μπούς καταλήστεψε ένα άλλο καταπίστευμα το Duran το οποίο ήταν 6,5 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Όταν δημιουργήθηκε η συμφωνία στο Bretton Woods για το ποιός θα φυλάει αυτά τα assets αποφασίστηκε αυτό που θα τα φυλλάει να είναι η C.I.A.. Η C.I.A. έπρεπε να βρίσκεται σε όλες τις χώρες οπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για να προφυλάσει αυτά τα στοιχεία. Με συμφωνία που υπογράφηκε στο Bretton Woods, όποια χώρα δεν ήθελε την παρουσία της C.I.A. στο γεωφυσικό της χώρο, υποχρεούτο να προσλάβει άλλη υπηρεσία αναλόγου βεληνεκούς αλλά να προφυλάσει τα περιουσιακά της στοιχεία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 
Παρά την προφύλαξη, παρ'όλες αυτές τις προληπτικές ενέργειες της παγκόσμιας κοινότητας αυτοί οι λογαριασμοί καταληστεύθηκαν από αυτούς που ήταν στην αρχή. Μιλάμε τωρα για τους Άγγλους τραπεζίτες οι οποίοι χρησιμοποιώντας τον αθώο - ο αθωότερος λαός στον κόσμο είναι ο Αμερικανικός λαός ο οποίος έχει υποδουλωθεί. Η Αμερική είναι υπο πτώχευση από τις 9 Μαρτίου του 1933 και λειτουργεί υπο κράτος πτώχευσης. Ας μείνουμε όμως στα collateral accounts (εγγυοδοτικοί λογαριασμοί). Αυτά λοιπόν καταληστεύθηκαν στη διάρκεια της πεντηκονταετίας. Όταν το 1995 μαζεύτηκε πάλι η κοινότητα υπήρχε και ένας άλλος παράγων μέσα σε αυτή την εξίσωση. Υπήρχε μιά ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών που ξεκινούν απο αρχηγούς κρατών, βασιλείς, αρχηγούς εκκλησιών μέχρι απλούς τραπεζίτες και απλούς ανθρώπους οι οποίοι δημιουργούν μιά ομάδα που ονομάστηκε White Knights (Λευκοί Ιππότες). Επειδή η λέξη Ιππότες συνειρμικά για πολλούς παραπέμπει στους Ναϊτες Ιππότες πρέπει να διευκρινήσουμε πως δεν έχουν καμία σχέση. Οι λευκοί Ιππότες είναι το αντίπαλλον δέος των Ναϊτών.Οι Ναϊτες είναι εχθροί αυτών.
Οι Λευκοί Ιππότες με σιωπηλές διαδικασίες οργανώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών και σιγά σιγά κατέλαβαν εκ των έσω τα τραπεζικά συστήματα των ληστών και των επιβητόρων. Όταν αντιλήφθησαν οι ληστές τι ακριβώς συνέβει ήταν πάρα πολύ αργά. Το 1995 λοιπόν αρνήθηκε η παγκόσμια κοινότητα να ανανεώσει τη θητεία της Διεθνούς Τριμερούς. Δεν θέλω να συσχετιστεί αυτή η τριμερής με την T.C. την οποία κάνανε επίτηδες και την ονόμασαν έτσι για να τη συγχέει ο λαός και αυτοί που γνωρίζουν επειδή είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα εντελώς. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα μόνο ένα άτομο να ελέγχει την παγκόσμια οικονομία. Να δίνει δηλαδή το τελευταίο Ο.Κ.. Να βάζει την τελευταία υπογραφή για να μπορεί απ'το παγκόσμιο καταπίστευμα να πιστώνονται τα χαμηλότερα καταπιστεύματα τόσο των κρατών όσο και των διαφόρων οργανισμών - παραδείγματος χάριν το Ίδρυμα Καραμανλή και Ίδρυμα Ρόκεφέλερ. 
Αυτά είναι καταπιστεύματα  τα οποία πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα κατ'έτος, με συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι λοιπόν αποφάσισε η παγκόσμια κοινότητα να δώσει αυτή τη δικαιοδοσία μόνον σε ένα άτομο. Ο πρώτος ο οποίος επελέγει ονομαζόταν Ray C. Dam. O Dr Ray C. Dam επελέγει το 1995 ενώ ουσιαστικά ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2003. Η παγκόσμια κυβέρνηση όπως την έχουν δημιουργίσει οι ληστές έχει μία συγκεκριμένη δομή. Ο πρώτος λέγεται Μ1. Μιλάμε τώρα για δύο αντίπαλα στρατόπεδα και θέλω να καταλάβει ο απλός λαός ότι υπάρχουν δύο τρομερές δυνάμεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή που αντιμάχονται για το ποιός θα επικρατήσει. Η μία είναι η O.I.T.C.  και η άλλη η New World Order (Νέα Τάξη Πραγμάτων).  
Αυτή τη στιγμή γίνεται μιά θανάσιμη μάχη κορυφής για το ποιός θα επικρατήσει στα ανώτατα κλιμάκια της διοικήσεως της ανθρώπινης ράτσας. Μέχρι στιγμής είμεθα πάρα πολύ ικανοποιημένοι ότι οι δυνάμεις του φωτός κερδίζουν. Επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος σε μία άλλη ομιλία θα σας πούμε τι συνέβει μετά την εκλογή του κυρίου  Ray C. Damn στο τιμόνι της παγκόσμιας διανόησης.
 
Στόν κύριο Ray C. Dam δόθηκε η δικαιοδοσία όλων των περιουσιακών στοιχείων που υπάρχουν στον πλανήτη. Όταν διαπιστώσετε ποιές είναι οι αρχές αυτού  του κινήματος, θα καταλάβετε πως έρχεται η απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους η οποία απαραιτήτως πρέπει να αρχίσει με την απελευθέρωση του Ελληνισμού. Χωρίς αυτή την απελευθέρωση η ανθρωπότητα δεν έχει ελπίδα.
Κύριος Βαλσαμάκης - Όχι απλώς δεν έχει ελπίδα αλλά εάν δεν απελευθερωθεί ο Ελληνισμός δυστυχώς δεν θα είναι καλά τα νέα για τα υπόλοιπα γένη που κατοικούν σε αυτόν τον πλανήτη. Είπε προηγουμένως ο πρόεδρος πως η ανατολή αρχίζει απ'την Ελλάδα , συνεχίζει ο ήλιος την πορεία του ο Ήλιος στήν Ευρώπη και δύει στην Αμερική. Αυτό λοιπόν φανταστείτε το σαν ένα τόξο το οποίο πρέπει να κάνει την διαδρομή του και να επανέλθει εκεί απο όπου ξεκίνησε αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δέν είναι τυχαίο ούτε χρονολογικά. Δέν είναι τυχαίο ούτε οικονομικά. Δέν είναι τυχαίοι οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε όλη αυτή τη διαδικασία όσων αφορά τον Ελληνισμό. Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο. Απλά πρέπει να δώσουμε ψυχή και σώμα σάυτή την προσπάθεια ουτως ώστε να ευοδωθεί αυτό που πρέπει να γίνει τελικά. Αυτό είναι το μήνυμα στην Κυπριακή Πολιτική Ηγεσία.
Δόκτορ Λαμπράκης - Ό,τι και να κάνετε, όσο και άν συμπλέεται με τους ανάποδους, με τις δυνάμεις του σκότους, θα επικρατήσει το φώς και ο Ελληνισμός θα επανέλθει εκεί που πρέπει. Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία σήμερα. Σας δίνουμε το μήνυμα. Τώρα είναι η ώρα να αλλάξετε στρατόπεδο. Ελπίζουμε πως φέρετε Ελληνικό D.N.A. όπου στην πέμπτη του άλυσσο υπάρχει ένα συγκεκριμένο γονίδιο έψιλον. Αυτό το γονίδιο Εψιλον αγαπητοί πολιτικοί ταγοί της Κύπρου και της Ελλάδος - αν και εφ'όσον το έχετε - γιατί η πλειονότης από σας φαντάζομαι δεν το έχει δυστυχώς. Είναι λίγοι αυτοί που έχουν το γονίδιο Έψιλλον στήν Πέμπτη άλυσσο που δέν εμφανίζετε και δεν διδάσκετε στις ιατρικές σχολές. Αυτοί λοιπόν πρέπει να συνέλθουν και να ασπαστούν την ιδεολογία του Ελληνισμού. 
Ξεφύγετε από τα Δρακόντια μέτρα που επιβάλει η αντίπαλη πλευρά. Δρακόντια μέτρα δεν πρέπει να υπάρξουν. Σας υπενθυμίζω πως και στην Ελλάδα κάποια στιγμή υπήρξαν δράκοντες και φτιάξαν δρακόντιους νόμους. Δεν επεβίωσαν όμως. Επεβίωσε η φιλοσοφία του Σωκράτη, του Αριστοτέλη, του Πυθαγόρα, του Εμπεδοκλή, του Ηράκλειτου. Οι Δρακόντιοι νόμοι είναι για Δρακονιανούς - όχι για το ανθρώπινο γένος.
Κύριος Βαλσαμάκης - Στο σημείο αυτό θέλω να πώ κάτι επί του πρακτέου. Η προσωπική μου άποψη που τεκμηριώνεται απ'τα γεγονότα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να δούν το φώς. Δέν έχουν την δύναμη οι συγκεκριμένοι αυτοί πολιτικοί να κάνουν την ανατροπή γιαυτό πιστεύω και προκαλώ το λαό να πάρει τη σκυτάλη στα χέρια του και ο λαός να οδηγήσει αυτούς τους άμοιρους οσφυοκάμπτες πολιτικούς ούτως ώστε να πάρουν τη σωστή απόφαση.
Δόκτορ Λαμπράκης - Δέν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη τη δύναμη την έχουν. Δεν έχουν τις προϋποθέσεις αντίληψης. Δεν έχουν τα σωστά γονίδια. Προέρχονται από μία άλλη γραμμή D.N.A. και απευθύνω αυτό το μήνυμα σε όλους τους πολιτικούς που είναι στην Κυπριακή ιδία βουλή και το λέω αυτό επειδή πάρα πολλές δυνάμεις υπάρχουν στην Κυπριακή γή. 
Ο Ελληνικός λαός όπως και νά'χει θα αναστηθεί θα γίνει λαίλαπα που θα περάσει από πάνω σας. Έχουμε υποχρέωση να αφήσουμε τον ήλιο να ανατείλει και να πορευτεί πρός Δυσμάς. 
ΜΙΝΩΪΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - D.N.A. & ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ 
Κύριος Βαλσαμάκης: Αυτή τη στιγμή υπάρχει μιά αντιπαλότητα, μιά μάχη, ένας πόλεμος. Αυτόν τον πόλεμο λοιπόν πρέπει εμείς να τον κερδίσουμε. Οι αντίπαλοί μας έχουν πετύχει διάφορες νίκες σε μάχες. Αυτό είναι γεγονός. Μία νίκη σε μία ακόμη μάχη είναι αυτό που είπε ο πρόεδρος Λαμπράκης μόλις τώρα. Μας κάνανε ανθρώπους απαθής. Ανθρώπους του καναπέ χωρίς καμία βούληση. Ανθρώπους που δέν θέλουμε να αντιδράσουμε. Όλα αυτά έχουν αρχή μέση και τέλος. Πιστεύω με όλα αυτά που βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε με τις ειδικές πληροφορίες που παίρνουμε κατά καιρούς πως ο πόλεμος αυτός βρίσκεται στα τελειώματά του. 
Οι νικητές πρέπει να είμαστε εμείς. Εάν το αντίπαλο δέος κάποιον ήθελε να πολεμήσει και να καταστρέψει δέν ήταν άλλος από τον Ελληνισμό. Τους ενοχλεί το D.N.A μας. Το D.N.A μας που απ'ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν ο ΙΧΩΡ. Επίσης σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Stanford των Ηνωμένων Πολιτειών και της Παβίας της Ιταλίας το D.N.A των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρή φυλή που δεν έχει επηρεαστεί από Σλάβους, Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους. Αυτό είναι που τους ενοχλεί. Είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο νοών νοείτο.
Δόκτορ Λαμπράκης: Όχι μόνο του Αλεξάνδρου αλλά από πολύ παλαιότερα. Θα ήθελα να αναφερθώ στην έρευνα του καθηγητή Σταματογιανοπούλου η οποία ανακοινώθηκε στο BBC πρίν από 10 ημέρες και έγινε μία πραγματικά σοβαρή συζήτηση στο BBC όσων αφορά στο D.N.A των Ελλήνων. Βρέθηκε στο οροπέδιο Λασιθίου κάτι πολύ περίεργο που αφορά στο Μινωϊκό Πολιτισμό. Μετά την ανακάλυψη του Μινωϊκού Πολιτισμού δέν βρέθηκε ποτέ κανένας σκελετός περί την Κνωσσό και σε όλους τους θολωτούς τάφους που ήσαν περίπου ανάλογοι με τους τάφους που ήσαν στη Λιβύη δεν βρέθηκε σκελετός. Τελευταία όμως βρέθηκαν 27 σκελετοί όχι γύρω από την Κνωσσό ή την Φαιστό ή τις γνωστές πόλεις των Μινωϊτών αλλά στό οροπέδιο Λασιθίου. Οι 27 λοιπόν αυτοί σκελετοί χρονολογήθηκαν στο 3700 με 4000 που μας φέρνει ακριβώς στην εποχή του Χαλκού μετά τη Νεολιθική εποχή στην Πρωτομινωϊκή ή Μεσομινωϊκή περίοδο. Ανέλυσε λοιπόν ο καθηγητής Σταματογιαννόπουλος στο πανεπιστήμιο του Seattle στην Washington το μιτοχονδριακό D.N.A. από τα δόντια των σκελετών αυτών και προς μεγάλη του έκπληξη όταν τα εσύγκρινε με 135 άλλες ομάδες πληθυσμού ανά τον κόσμο ανεκάλυψε ό,τι ο πολιτισμός της Κρήτης και του Ελληνικού χώρου άρχισε στην Κρήτη και στον Ελληνικό χώρο. Δηλαδή δεν ήταν μεταφύτευση απο κάποιον άλλο χώρο. 
Δέν ήρθε από κάπου αλλού και όπως έλεγε ο Ισσοκράτης " Δεν ήρθαμε απο κάπου αλλού να διώξουμε κάποιους. Δέν είμεθα ανόμοια φύλλα τα οποία ήρθαμε εδώ να κατοικήσουμε". Έτσι λοιπόν ο καθηγητής Σταματογιαννόπουλος καθόρισε στις 9000 χρόνια πρίν, την αρχή του Μινωϊκού Πολιτισμού. Επίσης πως τα ευρήματα που βρίσκονται στην Ζάκρο δεν έχουν ακόμα αναλυθεί. Στην Κάτω Ζάκρο υπάρχει μιά κοιλάδα ( "φαράγγι των νεκρών") οπου τα ευρήματα εκεί είναι προφανώς το φαινόμενον σε ότι αφορά στόν πολιτισμό στη γή. 
Είχαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το γονίδιο "Έψιλον" που αναφέραμε στην προηγούμενη ομιλία όσων αφορά ανενεργών αλλύσεων στο D.N.A.. Επειδή το D.N.A των Ελλήνων είναι πολύ συγκεκριμένο τα τελευταία 4-5 χρόνια όπως ακούσατε τον κύριο Βαλσαμάκη να λέει πρίν λίγο το D.N.A. των Ελλήνων είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστό. Υπάρχει μία ομάδα στο χρωμόσωμα Υ. Στο χρωμόσωμα αυτό υπάρχουν γνωρίσματα που μεταβιβάζονται μόνο από τον άνδρα. Γνωρίζουμε από την εποχή του Ομήρου ακόμη ό,τι ο ΙΧΩΡ μεταβιβάζεται μόνον από τον άνδρα. Έτσι λοιπόν επιτέλους η επιστήμη μπόρεσε και ταυτοποίησε το γονίδιο Έψιλον. Το γονίδιο Έψιλον βρίσκεται στο χρωμόσωμα Υ και η συγκεκριμένη τοποθεσία του ονομάζεται Ε 1Β 1Β. Υπάρχουν τρείς υπομονάδες αυτού του γονιδίου του γονιδίου Έψιλον το οποίο βρίσκεται κατα κόρον στην περιοχή της Κρήτης, Πελοπονήσσου, Ηπηρωτικής Ελλάδος ως βόρεια στην Αλβανία αλλά και την Κάτω Ιταλία, Κάτω Γαλλία, και περιέργως στόν χώρο που έφτασε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης δηλαδή τη Σουηδία και τη Νορβηγία και Βόρειες χώρες γενικότερα.
Κύριος Βαλσαμάκης: Βλέπουμε καθαρά πως συνδέεται το γονίδιο Έψιλλον με τον πρώτο πολιτισμό επί γής. Κοντά στο νού και η Θεότις!
Δόκτορ Λαμπράκης: Έτσι λοιπόν δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία περί της υπάρξεως του συγκεκριμένου γονιδίου στον Ελληνικό πληθυσμό τον οποίο ο καθηγητής Σταματογιαννακόπουλος απέδειξε ό,τι είναι ο μόνος αυτόχθων πολιτισμός. Όλοι οι άλλοι πολιτισμοί είναι νομαδικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν. Παραδείγματος χάριν στην Τουρκία όπου το 47% του πληθυσμού φέρει το γονίδιο Έψιλον αυτό υποννοεί ότι το 47% του Τουρκικού λαού είναι Ελληνικής καταγωγής. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο στην κάτω Ιταλία. στην Νάπολη και στην κάτω Γαλλία και ξεπερνάει το 72%.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 
Τώρα θα ήθελα να αναφερθώ περί των ανενεργών αλλύσεων. Είπαμε στην προηγούμενη ομιλία ό,τι η λειτουργία του εγκεφάλου στούς εφυέστερους των ανθρώπων αγγίζει το 4 - 5%. Αυτό είναι λογικό διότι από τα 12 ζεύγη αλλύσεων που υπάρχουν στο ανθρώπινο D.N.A. ενεργές άλλυσοι είναι μόνο 2 και μάλιστα η δευτέρα άλλυσος δεν είναι απόλυτα ενεργή. Αυτό είναι μία δωρεά του Προμηθέα στην ανθρωπότητα. Όταν δηλαδή μετά τη δημιουργία του ανθρώπου του Homo Sapiens ο οποίος δημιουργήθηκε ακριβώς πρίν 235.000 χρόνια υπήρξε μία δωρεά από πλευράς Ελληνισμού πρός το ανθρώπινο γένος. Μιά Δωρεά η οποία εδώθει χωρίς την άδεια των δυνάμεων που έπρεπε να δωθεί. αυτός είναι και ο συμβολισμός του μύθου του Προμηθέα, ό,τι δηλαδή ο Προμηθέας είναι καρφωμένος στον Καύκασο και περιμένει κάποιον να τον ελευθερώσει. Περιμένει τον Ηρακλή τους Ηρακλειδής να τον απελευθερώσουν. Ηρακληδείς ήσαν και οι Μαοροί. Έτσι λοιπόν όσοι μπορούν να κάνουν τις διασυνδέσεις ας τις κάνουν. 
Επειδή λοιπόν ο Προμηθέας είναι δεμένος στον Καύκασο ο συμβολισμός είναι ό,τι όταν αντελήφθησαν οι δυνάμεις οι οποίες στην θεογονία του Ησιόδου αναφέρετε πως οι θεοί και συγκεκριμένα ο Ζεύς δέν επέτρεπε στον Προμηθέα να δώσει τέτοια δυνατότητα στον ανθρώπινο νού. Το έκανε όμως ο Προμηθέας και η αντίδραση των δυνάμεων που έπρεπε να δώσουν την άδεια ήταν να καταστήσουν τις 12 αλλύσους ανενεργές και να αναμένει το ανθρώπινο γένος την απελευθέρωσή του με τις εκάστοτε εποχές διαφωτισμού.
milky_way_arms.png
Ο ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ 
Η σημερινή εποχή είναι μία τέτοια εποχή διαφωτισμού. Το 2012 δηλαδή η 31η Δεκεμβρίου ήταν το τέλος του μεγάλου ενιαυτού. Ο μεγάλος ενιαυτός έχει να κάνει με το γεγονός ό,τι τα πάντα στο σύμπαν πάλλονται. Πάλλονται στην κλίμακα Shumann και σύμφωνα με την κβαντομηχανική ο παλμός αυτός δεν εξαιρεί κανένα απολύτως όν, καμία απολύτως οντότητα, υλική η ακόμα και κατά τους δικούς μας ορισμούς πνευματική οντότητα.
Τα πάντα πάλλονται και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το δικό μας ηλιακό σύστημα το οποίο βρίσκεται στην τρίτη γλώσσα εξωτερικώς του γαλαξία μας. Εάν δούμε τον γαλαξία μας απ'το πλάϊ, η μέση γραμμή του γαλαξία είναι το σημείο αναφοράς, η γραμμή αναφοράς γύρω από την οποία πάλλεται το ηλιακό σύστημα. Το ηλιακό σύστημα πάλλεται απ'τη μέση γραμμή, τον άξονα δηλαδή του γαλαξία μας και ο παλμός αυτός είναι 26.500 χρόνια. Κάθε 26.500 χρόνια δημιουργείται μία καμπύλη η οποία επανέρχεται στην κεντρική γραμμή στο κέντρο του γαλαξία και εξακολουθεί και πάει τώρα στην ανάποδη πλευρά και έτσι ευθυγραμμίζονται όλοι οι πλανήτες. Επειδή όμως η μετάδοση του φωτός δέν είναι ευθεία γραμμή η θέσις των πλανητών είναι τέτοια που σύμφωνα με την κβαντική φυσική ακόμα και με ευθυγράμμιση των πλανητών δεν χάνεται το φώς - εκτός απο συγκεκριμένες περιπτώσεις - διότι η μετάδοσις δεν είναι σε ευθεία γραμμή.
TORUS 
Εδω θα αναφέρω περιληπτικά την αντίδραση Torus που είναι μία αλγεβρική εξίσωσις η οποία μας δίδει τα ενεργειακά πεδία της κάθε ζωντανής μονάδος σε όλο το σύμπαν, ξεκινώντας από το άτομο του ανθρώπου καταλήγοντας στους γαλαξίες και τα νέφη των γαλαξιών. Υπάρχει δηλαδή μιά συγκεκριμένη κίνηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από την περιφέρια πρός το κέντρο δηλαδή αν ανοίξετε ένα πορτοκάλι ή ένα μήλο θα δείτε ακριβώς πως είναι τα ενεργιακά πεδία στο μήλο ή στο πορτοκάλι. Απο την κορυφή μπαίνουν μέσα τα ενεργιακά πεδία, πάνε στο κέντρο όπου βρίσκονται τα κουκούτσια και φεύγουν απ'την άλλη μεριά και επανέρχονται πάλι στρογγυλά. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τον πλανήτη γή. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το ανθρώπινο σώμα, τον γαλαξία και το ηλιακό σύστημα.
αγρογλυφικά1.jpg
ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ - CROP CIRCLES - AGRIGLYPHS 
Τα πάντα στο σύμπαν είναι ζωντανοί οργανισμοί οι οποίοι αναπνέουν. Η γή δηλαδή είναι ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος παίρνοντας ενέργεια απ'το σύμπαν αναπνέει συνεχώς και υπάρχει μία διακίνηση μαγνητικών πεδίων τα οποία ξεκινούν απ'τη μία μεριά και την άλλη και εδώ θα σας παραπέμψω στα διάφορα σχήματα που βρίσκονται κατά καιρούς επάνω στα σπαρτά (αγρογλυφικά) καταγεγραμμένα ιδιαίτερα στην Αγγλία, στη Νότιο Αμερική κλπ τα οποία δεν ξέρουμε πως σχηματίζονται. Τα αγρογλυφικά δέν έχει ιδέα κανένας πως γίνονται και βέβαια δέν γίνονται από ανθρώπινο χέρι. Γίνονται από ύψος και όλα αυτά λοιπόν είναι μηνύματα των ενεργειακών πεδίων του σύμπαντος. Είναι δύσκολο λόγο περιορισμένου χρόνου να σας εξηγήσουμε πως λειτουργεί το σύστημα αυτό. Είναι όμως απόλυτα αποδεδειγμένο πλέον πως μέσα στην κβαντική θεωρία έχουμε όλη την ενεργιακή επάρκεια όλων των ζωντανών οργανισμών του σύμπαντος και όταν λέω ζωντανών θεωρώ και την γή έναν ζωντανό οργανισμό κάτι που περιέγραψε ο Νικολά Τέσλα και είπε πως σε οποιοδήποτε σημείο της γής υπάρχει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια λόγο του Torus. Αυτό είναι γνωστό από το 1920 όταν ο Τέσλα το εξομολογήθηκε στον J.P. Morgan.
(Απόσπασμα απομανητοφώνησης της ομιλίας του Δόκτορος Λαμπράκη προέδρου της E.N.D. και του κυρίου Βαλσαμάκη εκπροσώπου τύπου της E.N.D στον δημοσιογράφο Νίκο Αμάραντο για το Art FM της Κύπρου 24/05/2013)  
Επιμέλεια κειμένου : Αδριανός Μπεζούγλωφ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
Πηγή:  http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/05/end-national-debt-oi-dynameis-toy-fwtos-kata-twn-dynamewn-toy-sk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...