ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ



 Γιαούρτια και καφέδες πέταξαν ορισμένοι στον Γιώργο Νταλάρα κατά την διάρκεια συναυλίας του στο Ίλιον. Ο ερμηνευτής αντιμετώπισε με ψυχραιμία τις αποδοκιμασίες μέρους του κοινού που πήγε στην συναυλία του στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Κακούρης. Δεν διέκοψε τη συναυλία λέγοντας «είστε καλοδεχούμενοι και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια και εσείς που δεν σας αρέσουν».


Η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα ήταν ελεύθερη για το κοινό. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, ήταν η επιθυμία του ίδιου να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Με ελεύθερη είσοδο και με ένα κάλεσμα στον καθένα, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία, να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό, που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει. Αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης.


Αυτά παθαίνει όποιος εκβιάζει δημόσια λέγοντας: 'Η μνημόνιο ή καταστροφή". Σιγά σιγά θα μπαίνει τάξη σε αυτή τη χώρα και εαν η δικαιοσύνη δεν επέμβει στο δοσιλογιστάν που λέγεται Ελλάδα, τότε ο δύσμοιρος λαός, θα αναγκαστεί να επιβάλει ποινές μόνος του.


 Για εκείνους που δυσανασχετούν με την ενέργεια του γιαουρτιού, λέμε οτι καλύτερα να δυσανασχετήσετε που κόβουν μισθούς και συντάξεις στους γέροντες για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι τραπεζίτες σε συνδυασμό την συνεχή γενοκτονία μας. Ή αλλιώς... ξυδάκι.
Η Νίκαια και τα Λιόσια δεν είναι Φιλοθέη. Έχουν μεγαλώσει με δυσκολίες και άδικο.


Μετά από την δράση



ήρθε η αντίδραση



Πηγή:http://anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...