ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ

Προβολή:    Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012
Θέμα:         «Το Νερό»


Το Ε.Λ.Α. (Έργο Λόγου Αγάπης) σε συνεργασία με τους Οικολόγους Ελλάδας σας προσκαλεί κάθε Δευτέρα να παρακολουθήσετε προβολές ταινιών αφύπνισης, ενημέρωσης και διαλόγου.

Μετά το πέρας της προβολής, θα ακολουθεί συζήτηση με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων.

Το Νερό

Πρόκειται για μια επιστημονική προσέγγιση του νερού το οποίο αποτελεί το κύριο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Η ταινία θα μας παρουσιάσει την χημική δομή και σύσταση του νερού μέσα από επιστημονικά πειράματα τα οποία θα μας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουμε την αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το νερό και  το πόσο σημαντικό είναι αυτό για την σωματική υγεία και βιωσιμότητα του ανθρώπου.
Θα ακολουθήσει μια παρουσίαση-εισήγηση επάνω στο ίδιο θέμα από τον γνωστό αναλυτή-ερευνητή και συγγραφέα κ. Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος θα μπορέσει να μας διαφωτίσει και να δώσει περισσότερες διευκρινιστικές απαντήσεις σε τυχον ερωτήματα των παρευρισκόμενων θεατών.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στα  γραφεία  των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Καποδιστρίου  28 και Πατησίων - Ε' όροφος.

Έναρξη προβολών 19:00μ.μ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...