ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Καμμένος: Ζητά από τον Μίκη να μπεί μπροστά στο νέο κόμμα, Απογοητευμένος από την στάση Σαμαρά

Καμμένος: Ζητά από τον Μίκη να μπεί μπροστά στο νέο κόμμα
Απογοητευμένος από την στάση Σαμαρά

Την επιθυμία να μπεί "μπροστάρης" ως σύμβολο ενότητας ζήτησε ο Πάνος Καμμένος από τον Μίκη Θεοδωράκη σε ένα πανελλήνιο μέτωπο θα συγκροτήσουν τα διάφορα νέα μικρά κόμματα- κινήματα πολιτών, τα οποία τάσσονται ενάντια στο μνημόνιο και στο οποίο θα συμμετέχει και το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τον ελληνικό λαό «να αμφισβητήσει ευθέως την παράνομη αυτή κυβέρνηση, την αντισυνταγματική αυτή κυβέρνηση και να δώσει ένα σαφές μήνυμα, και προς τους βουλευτές που θα τους καλέσουν προκειμένου να νομιμοποιήσουν αυτές τις παράνομες και αντισυνταγματικές συμφωνίες, ότι από εδώ και πέρα έχουν προσωπική ευθύνη για ότι ψηφίσουν».
Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε ως «κακοστημένο θέατρο» τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της τρόικα με την κυβέρνηση. «Είναι απίστευτο το ότι έχουν πάρει μια απόφαση, την έχουν υπογράψει από το Σάββατο το βράδυ και προσπαθούν να πείσουν ότι δήθεν μάχονται για το καλό του ελληνικού λαού».
Σχετικά με το αν πικραίνεται για την στάση του Αντώνη Σαμαρά γύρω από τις εξελίξεις, ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε πως «πικραίνεσαι για έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστεύεσαι, λοξοδρομεί. Όταν γυρίζει τούμπα, κωλοτούμπα και γυρίζει και πάει με τους εχθρούς σου, έχω δει τα πάντα πλέον».
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...