ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ανθρωπότητα:Μπάνκερ Ρόι: Μαθαίνοντας από το ξυπόλητο κίνημα

Ανθρωπότητα:Μπάνκερ Ρόι: Μαθαίνοντας από το ξυπόλητο κίνημα











Σε αυτό το άρθρο θα γνωρίσουμε το ξυπόλητο κίνημα.Τι είναι αυτό;Eίναι η επιβεβαίωση σε αυτό το οποίο τόσο καιρό απλά υποψιαζόμασταν.Τί μπορούμε να πετύχουμε εάν όλοι δουλέψουμε για έναν ανώτερο σκοπό και δεν μένουμε εγκλωβισμένοι στα γνωστά μας ταμπού τα οποία τόσο βαθιά μας έχει εμφυσίσει η κοινωνία επιτηδευμένα σε μία προσπάθεια της να μας γαλουχίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να ελεγχόμαστε!Παρακολουθήστε λοιπόν προσεχτικά το επόμενο βίντεο το οποίο ακολουθεί στην παρακάτω υπερσύνδεση(link) και απολαύστε.Και να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα το βρείτε μπροστά σας.Το μόνο θέμα είναι,εσείς θα είστε έτοιμοι για να ζήσετε σε μία τέτοια πραγματικά εξέλιξη;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...