ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ"

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ "ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ"

Δείτε πόσο ανατριχιαστικα επικαιρα και σημερινα είναι τα λόγια του Κουρκουλου στο αποσπασμα αυτο. Η ιστορια επαναλαμβανεται σε κυκλους και αντι να μαθουμε απο αυτην, δυστυχως την ξεχναμε (ή μας ωθουν να την ξεχασουμε με καθε μεσο) και επιτρεπουμε σε ανδρεικελα και φερεφωνα των ανθελληνων να μας φερνουν σε αναλογη η και χειροτερη θεση απο τοτε.

Το βιντεο αυτο το ειχα ξαναδει πριν αρκετο καιρο και ειχα συγκινηθει και παλι για την αληθεια που φανερωνει για το ελληνικο γενος και τον πολεμο που δεχεται εδω και αιωνες ασταματητα (σχεδον παντα απο τους ιδιους εχθρους).

Πριν λιγες ημερες ανακαλυψα οτι το βιντεο αυτο το ειχαν αποσυρει απο το youtube λογω "πνευματικών δικαιωμάτων" μαζι με πολλα αλλα αποσπασματα εληνικων ταινιων που μας υπενθυμιζουν μνημες και λογους που εχουμε ξεχασει εμεις οι Ελληνες οι οποιοι δυνανται να λειτουργησουν αφυπνιστικα στην συνειδηση μας και να μας ξεκουνησουν απο τους καναπεδες και τις πολυθρονες μας.

Ευτυχως το ξαναβρηκα και για αυτο το ξανανεβαζω κοινοποιωντας το σε ολους μας γιατι πιστευω πως το μονο που μπορει να μας προστατευεσει απο την φιμωση και την λογοκρισια του διαδικτυου ειναι η αναπαραγωγη, διαδοση και αναμεταδοση ολων οσων θεωρουμε χρησιμα και ικανα να μας συσπειρωσουν.

Εαν σας φαινεται μεγαλο, δωστε τουλαχιστον μεγαλυτερη βαρυτητα απο τη μεση του περιπου και μετα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...