ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ:"ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!

Σοκ:"ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!




Το βίντεο είναι από την χθεσινή (Πέμπτη 17-12-09) εκπομπή του Γραμματέως του Λάος, Άδωνι Γεωργιάδη, στο «Τηλεάστυ»: Χωρίς να υπάρχει λόγος, ο Αδωνούκος σπεύδει να διαψεύσει τις φήμες ότι ετοιμάζεται κι ο ίδιος να αποχωρήσει από το Λάος για να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, μετά τον βουλευτή Αττικής Μάκη Βορίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη. Σημειωτέον ότι το blog το οποίο εννοεί ο Άδωνις στο 0:03 του βίντεο είναι το «Hellas Orthodoxy» (το οποίο ο ίδιος μόλις προ μηνός διαφήμιζε μανιωδώς από το «Τηλεάστυ» για τους υπέρ Ελλάδος και Ορθοδοξίας αγώνες του!) ενώ το blog που έβγαλε την πληροφορία για την αποχώρηση Κουριαννίδη και το οποίο ο Άδωνις (στο 0:59 του βίντεο) αποκαλεί «μουρλούς» είναι το Θεσσαλονικιώτικο Taxalia.

και εδω δειτε το ξεβρακωμα του μικρου κολοτουμπα την επομενη κιολας μερα!!!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...