ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ ANONYMOUS;

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΩΝ ANONYMOUS;

Από αυτό το Blog προσπαθούμε να προβάλουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα ομάδας-κινησης, σωματείων κλπ σε παγκοσμιο επιπεδο, που θεωρούμε πως είναι σε θέση να βοηθησει κάθε Έλληνα την δύσκολη περίοδο αυτή να αναπτερώσει το ηθικό του, να ξαναποκτησει ελπίδα και κουράγιο και να νοιώσει ότι δεν πολεμάει μόνος του εναντίον της νέας παγκόσμιας τάξης, η οποία έχει σκοπό να τον καθηλώσει μια και καλή, να ελλατώσει τον ανθρωπινο πληθυσμό με κάθε τρόπο, να τον εξουσιάσει και να αστυνομέυσει την ζωή του αφαιρώντας του κάθε προσωπική ελευθερία και δικαίωμα.
Σε αυτό το πλαίσιο ελευθερίας της γνώμης, της σκέψης και της διακίνησης των ιδεών ελεύθερα, (οσο μας το επιτρέπουν ακομα τουλαχιστον:)) κανουμε σαφές ότι δεν σημαίνει ότι ασπαζόμαστε απόλυτα όλα όσα δημοσιεύουμε. Σε αρκετές περιπτώσεις διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για καποια ζητήματα ή κινήσεις μεχρι να φανερωθούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν σκοτεινά κίνητρα ή σκοποί που κινητοποιούν αυτα τα ζητήματα.
Προτιμάμε προκειμένου να κανουμε μονοι μας λογοκρισία στις πληροφορίες που πεφτουν στην αντιληψη μας να σας διοχετευουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε για καθε θέμα που θεωρουμε σοβαρό και να αφηνουμε στο δική σας κριτική αντίληψη τα συμπερασματα για το τι ειναι αληθεια και τι ψέμματα, τι ελεύθερο και τι κατευθυνόμενο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπερασματα σας.....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...