ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ Ε.coli ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ Ε.coli ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!























Μία είδηση βόμβα παρουσιάζει πρώτο στην Ελλάδα το XrimaNews.gr, σύμφωνα με την οποία η πηγή του ιού E.coli, που οι Γερμανοί έδειξαν πώς ήταν τα ισπανικά αγγούρια, βρίσκεται στην πραγματικότητα στη Γερμανία, σε μία βιολογική αγροκαλλιέργεια στο Uelzen, της νότιας Σαξονίας.

Η αγροκαλλιέργεια, ονομάζεται Gδrtenhof Bienenbόttel και η πηγή φαίνεται σύμφωνα με τις έρευνες να είναι η σόγια.

O Gert Lindemann, Υπουργός Γεωργίας της περιοχής, είπε πως είναι τόσο σίγουροι ότι αυτή είναι η πηγή ώστε παρόλο που τα εργαστηριακά αποτελέσματα αναμένονται έχει ήδη προβεί σε ανακοίνωση να σταματήσει άμεσα η κατανάλωση της σόγιας.

Και τα 5 κρατίδια που ήταν πυρήνες του προβλήματος και αντιμετώπισαν πρώτες τα μεγαλύτερα προβλήματα μόλυνσης από τον ιό, έχουν λάβει από το συγκεκριμένο αγρόκτημα σόγια ενώ το στο εστιατόριο στο Lόbeck όπου αρρώστησαν πολλοί άνθρωποι είχε, επίσης, αγοράσει σόγια από το ίδιο αγρόκτημα.

Θυμίζουμε πως η Γερμανία είχε βιαστεί να κατηγορήσει, άδικα, την Ισπανία ως τη χώρα προέλευσης του ιού προκαλώντας της ανυπολόγιστη οικονομική ζημία, με την Ισπανία να δηλώνει πως θα στραφεί νομικά απέναντι στη Γερμανία ζητώντας αποζημίωση. Η Γερμανία, εντελώς πρόχειρα και αλλαζονικά, δε μπήκε καν στον κόπο πρώτα να ερευνήσει αν η πηγή του ιού βρισκόταν στη χώρα της, όπου και υπήρξαν τα κρούσματα.

Αν η παραπάνω είδηση επιβεβαιωθεί επισήμως στις επόμενες ημέρες θα πρόκειται για την πιο σκανδαλώδη γκάφα των τελευταίων ετών η οποία θα κοστίσει στη Γερμανία δισεκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης http://afipnisoy.blogspot.com/#ixzz1fxuOlzbY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...