ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Δημιουργια νεου κομματος 
http://www.dimiourgiaxana.gr/
Αρχισαν τα...(οργανα!!) νεα κομματα. Οσο αρνουμαστε ολοι να ενωθουμε σε ενα ενιαιο αντιμνημονιακο μετωπο, με εκπροσωπηση μεσω ενος και μονο κομματος που θα μας εκπροσωπησει ολους στη βουλη και θα καταλυσει την κομματοκρατια και το υπαρχουν συστημα, δημιουργουμε τις συνθηκες και τις ευκαιριες να κατασπαταληθουν οι δυναμεις και οι ελπιδες ολων των ελληνων, σε πολλα μικρα "ανεξαρτητα" κομματα που θα κομματιασουν και θα αποδυναμωσουν το 50-60% του ΚΑΝΕΝΑ και ουσιαστικα δεν θα μπορεσουν να φερουν καμμια αλλαγη (το πολυ πολυ μια προσκαιρη και προσωρινη βελτιωση), αλλα θα συνεχισουν κατ' ουσιαν να συντηρουν το ιδιο πολιτικο και κοινωνικο κατεστημενο που θεωρητικα μαχονται.
 
Βαλτε στην μπαντα τους εγωισμους σας και τις προσωπικες βλεψεις και φιλοδοξιες ολοι οσοι λετε πως θελετε να βοηθησετε για τη σωτηρια της ελλαδας και ενωθειτε γιατι χανομαστε!!!
 
Εαν δεν μπορειτε να το καταλαβετε εσεις που πρωτοστατειτε στην ενεργοποιηση αντιστασης και αντιδρασης στην απωλεια της εθνικης μας κυριαρχιας τοτε πως περιμενετε να το καταλαβει ο απλος και ανυποψιαστος πολιτης της χωρας αυτης, να ξεσηκωθει μαζι σας και να σας εμπιστευτει;
 
Εαν πραγματικα αγαπαμε την Ελλαδα και τους Ελληνες, 
ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...