ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ LIDL; ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ LIDL; ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;



http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/adena-grlidl3025.gif?w=320&h=286&h=286Πριν από ΔΕΚΑ ημέρες, αποκαλύψαμε ότι για το μακελειό στην Γαλλία ευθυνόταν ο μολυσμένος από το βακτήριο E-COLI, Μολυσμένος κυμάς των LIDL. Κανένα μέσο, κανένας δημοσιογράφος, ΚΑΜΜΙΑ εφημερίδα δεν αναπαρήγαγε την είδηση. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν πρόθυμα την προπαγάνδα των Γερμανών για τα “Ισπανικά αγγουράκια, καταστρέφοντας την Μεσογειακή οικονομία…”
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ λοιπόν, βρέθηκε και στην Ελληνική αγορά κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH στην ελληνική εταιρεία LIDL Hellas.
Με μία άθλια ανακοίνωση μάλιστα, καλούνται οι καταναλωτές “να μην τα καταναλώσουν”!!!
Τι λέτε βρε πανάθλιοι; ΕΑΝ τα έχουν ήδη καταναλώσει; Εάν αρχίσουμε να βλέπουμε και στην Ελλάδα παιδιά να χαροπαλεύουν ΠΟΙΟΣ θα πάει φυλακή; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ η οποία αποδείχτηκε 100% ορθή;
Καλούμε ΤΩΡΑ τον εισαγγελέα να παρέμβει και να ασκήσει διώξεις σε όσους εξέθεσαν τον Ελληνικό λαό σε άμεσο κίνδυνο ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
Να εντοπιστεί θεσμικά η εταιρεία “Δημοσίων Σχέσεων” των Γερμανών και να διερευνηθεί εάν διοχέτευσαν χρήμα σε ΜΜ”Ε” μετά τις 22 Ιουνίου, όταν έγινε γνωστή η αιτία μόλυνσης των καταναλωτών στην Γαλλία. Εάν δεν γίνει θεσμικά θα το κάνουμε εμείς, για να μάθει ο Ελληνικός λαός πως εκτός από το εισόδημα του παίζουν και με τις ζωές των παιδιών του.
Εδώ η είδηση και οι πληροφορίες:
Και ο κατεψυγμένος κυμάς των LIDL υπεύθυνος για το φονικό βακτήριο E-Coli. Το Γερμανικό κεφάλαιο κλέβει, δολοφονεί, συκοφαντεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...