ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Ο ΘΕΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.
Σ' ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΑΠΕΛΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

ΑΠΕΛΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

alt
Το καζάνι βράζει!!
Οι "Αγανακτισμένοι" της Κορίνθου ''απέλυσαν'' τους βουλευτές του νομού
Eνώ στην Κέρκυρα, η βουλευτής Αντζ. Γκερέκου, δηλώνει ότι έλαβε απειλητική επιστολή από πολίτες  
Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κορίνθου, υλοποιώντας απόφαση της συνέλευσης που λήφθηκε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης, στα Περιβολάκια, πραγματοποίησαν πριν από λίγο πορεία από την πλατεία στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του νομού όπου επέδωσαν ή θυροκόλλησαν, όπου βρήκαν κλειστά γραφεία, ψήφισμα το οποίο αναφέρει,
 ''Κύριοι, κυρίες εμείς σας προσλάβαμε και εμείς σας απολύουμε. Δεν μας εκπροσωπείτε πια. Δεν σεβαστήκατε την χώρα που μας μεγάλωσε. Δεν σεβαστήκατε τους ηλικιωμένους. Δεν σεβαστήκατε τα όνειρα των παιδιών μας. Δεν σεβαστήκατε τίποτα και ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Η αυτοοργάνωση στις πλατείες θα φέρει την καταιγίδα στα κεφάλια σας''.
    Παράλληλα η λαϊκή συνέλευση της πλατείας Ξυλοκάστρου με ανοικτή επιστολή καλεί τους βουλευτές Κορινθίας να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που προωθεί η κυβέρνηση και μεταξύ πολλών άλλων στην ανοικτή επιστολή υπογραμμίζεται: ''σας καλούμε να μη συνδέσετε το όνομά σας με την επιχειρούμενη εκποίηση του μέλλοντος, του δικού μας και των παιδιών μας. Εάν δεν μπορείτε να υποστηρίξετε το ΟΧΙ, να παραιτηθείτε από τη θέση στην οποία σας στείλαμε. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν μας εκπροσωπείτε και διαφωνούμε ρητά με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γραφτούν τα ονόματά σας στην Ιστορία, είτε ως Λεωνίδας, είτε ως Εφιάλτης''.

Επιστολή προς Γκερέκου
Ένα κλειστό φάκελο με έγγραφη απειλή, παρέδωσαν το μεσημέρι, δύο κερκυραίες στο γραφείο της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Άντζελας Γκερέκου. Σύμφωνα με το περιεχόμενο του εγγράφου που υπογράφουν «Κερκυραίοι Πολίτες», η βουλευτής απειλείται, ότι σε περίπτωση θετικής ψήφου θα υποστεί τις συνέπειες.
Το κείμενο έχει εξής:
    «Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου:
    Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος -όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση.
    Κερκυραίοι Πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...